1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! VEEL ON VÕIMALUS OSALEDA! Saare Golf korraldab maailma suurimat äriringkondade golfiüritust
AJAKIRI GOLF! VEEL ON VÕIMALUS OSALEDA! Saare Golf korraldab maailma suurimat äriringkondade golfiüritust

AJAKIRI GOLF! VEEL ON VÕIMALUS OSALEDA! Saare Golf korraldab maailma suurimat äriringkondade golfiüritust

Saare-Golf-1Kas müüt sellest, et golf on hea ärikontaktide loomise võimalus peab paika või mitte, leiab praktikas testimise võimaluse Saare Golf eestvedamisel juba sel reedel, kirjutab ajakiri Golf.

Saare Golf väljak on sõlminud lepingu suurima maailma ärigolfisündmusega World Corporate Golf Challenge (WCGC), et tuua Eestisse maailma hinnatuim ärigolfivõistlus ning paigutada Eesti tõsiseltvõetava golfimaana maailma ärigolfi kaardile. Võistlus WCGC Eesti leiab aset 13. mail Saare Golfi väljakul, selle võitjatel avaneb võimalus sõita esindama oma ettevõtet ja Eestit 21.-26. juunini 2016. aastal võistluse finaali Cascaisi Portugali.

Esmakordselt Eestis ja Saaremaal

Saare Golfi tegevjuht Marko Kaldoja selgitab, et tegu on maailmas hinnatud ja pikkade traditsioonidega ärigolfi võistlussarjaga, mida tänavu esmakordselt Eestis korraldatakse ja kuhu on oodatud kõik golfimängijad, kusjuures ei peagi olema otseselt konkreetse ettevõttega seotud — kaheliikmeline võistkond peab küll esindama üht ettevõtet, kuid selle võivad moodustada nii töötajad, kliendid, tarnijad kui ka teised koostööpartnerid.

„Kokku osaleb antud võistlussarjas üle 7500 ettevõtete juhi, esindatud on 50 riigi esindajad. Finaalmängude käesoleva aasta patroon on Portugali jalgpallur Luis Figo ning võistlused jõuavad Golf World TV ülekande kaudu hinnanguliselt 350 miljoni vaatajani kogu maailmas.“ Kaldoja sõnul on sündmus unikaalselt hea võimalus koostöösuhete arendamiseks nii Eestis kui piiri taga. Kaheliikmeliste meeskondade arv ettevõtte kohta ei ole piiratud, kusjuures tiimi võib moodustada ka ühiselt koostööpartneritega.

“Võistlusjärgselt toimub koostöös ICC Eestiga äriseminar ettevõtjate jaoks aktuaalsetel teemadel ja pidulik õhtusöök Saare Golf restoranis MO. Tuleb meeleolukas ja uusi ärisidemeid soodustav õhkkond,” tutvustab Marko Kaldoja üritust. “Meie soov on sellest võistlusest analoogselt maailmafinaaliga kujundada Eestis äriringkondasid koondav üritus, mis aasta-aastalt kasvaks koos meie strateegiliste partneritega. Igal Eesti ettevõttel on võimalus olla uute traditsioonide algatamises osaline. Julgustame osalema ja partneriks tulema,“ lisas ta.

World Corporate Golf Challenge võistluse Eestisse toomine polnud lihtne

Kaldoja sõnul sündis see pikkade vestluste tulemusel. „Tutvustada tuli nii Eestit kui sihtkohta, ärikeskkonda, golfi arengusuundi meie riigis, meie väljakut ja plaane ning palju muud,“ lisas Kaldoja. Möödunud suvel käis ta ise finaalvõistlusel Portugalis ka kohal, et näha korralduslikku poolt. „Antud ülemaailmse golfiürituse korraldajate 20-aastane kogemus ühe maailmanimega võistluse korraldamisel on ka meile hea praktiline õppimisvõimalus analoogsete võistluste Eestisse toomisel. Nädal finaalüritusel oli täis huvitavaid kohtumisi, võimalust mängida golfi ning kvaliteetset meelelahutust,“ lisas Kaldoja.

Lisainfo www.saaregolf.ee.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews