1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! VALGERANNA OOTAB! Hooajaks valmistuv White Beach Golf kutsub juba praegu külla
AJAKIRI GOLF! VALGERANNA OOTAB! Hooajaks valmistuv White Beach Golf kutsub juba praegu külla

AJAKIRI GOLF! VALGERANNA OOTAB! Hooajaks valmistuv White Beach Golf kutsub juba praegu külla

ValgerannaValgeranna Golfiklubil on edasi anda sõnum: “Golfi hetkel veel mängida ei saa, lõbusalt aega veeta aga küll. Kui sul pole kohta, kus olla – anna teada. Laseme su tuppa!”, kirjutab ajakiri Golf.

Äraseletatult tähendab see seda, et kui firmal või eraisikul on mingid varakevadised plaanid, siis White Beach Golf klubimaja on soovijatele avatud. Seal saab läbi viia ettevõtte meeskonna- või kliendiüritusi, seminare ja kui kellelgil on ka mõni isiklik tähtis sündmus, võib ta julgelt ühendust võtta — klubimaja teeb tellija kõigist soovidest lähtudes personaalse pakkumise.

Restoran mahutab mugavalt istuma kuni 70 inimest ja ruumi jääb ka tantsimiseks. Kõrgelt hinnatud peakokk on tagatiseks, et pakutavad söögid on maitsvad. Boonusena on golfiteemalised koolitused või oma ala professionaalide korraldatavad veini- ja kange alkoholi koolitused.

Lõpetuseks tuleb täpsustada, et päris vaikust Valgeranna golfiväljakul pole — tänavu on juba toimunud Aasta Avalöök uue aasta esimesel päeval ja WBG Wastla Võistlus 7. veebruaril. Hooaja avavõistluseni 16. aprillil jääb veidi üle kuu aega.

Tänu tublidele ja hakkajatele klubiliikmetele saab Valgeranna väljakut näha ka veidi teise nurga alt.

VAATA VIDEOT!

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews