1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! VALGEKRAEDE GOLF! Valgeranna tahab võimuinimesed golfi kaudu kokku viia
AJAKIRI GOLF! VALGEKRAEDE GOLF! Valgeranna tahab võimuinimesed golfi kaudu kokku viia

AJAKIRI GOLF! VALGEKRAEDE GOLF! Valgeranna tahab võimuinimesed golfi kaudu kokku viia

ValgerannaWhite Beach Golf, Audru vallavalitsus ja mitmed aktiivsed golfarid korraldavad 18. septembril Valgeranna golfiväljakul esimesed valgekraede lahtised meistrivõistlused golfis, kirjutab ajakiri Golf.

Korraldajate sõnum on WBG juhataja Vahur Tamme suu läbi järgmine: “Austatud Riigikogu liikmed, ministrid, valitsusasutuste ja omavalitsuste juhid — kõik kelle ühiseks eesmärgiks on muuta meie riik paremaks kohaks, kus elada. Kutsume teid kõiki osalema Esimestel Valgekraede Karikavõistlustel golfis 18.septembril Valgerannas. Seekord selgitame parima välja mitte teleriekraanil sõnasõda pidades või ministeeriumis toolide mängu mängides, vaid ausal ja sportlikul moel aasal keppidega võideldes.”

Üks korraldajatest, Audru vallavanem Siim Suursild ütles, et korraldajad on võistlusele kutsunud mitmed avaliku sektori tuntud inimesi, kelle kohta on teada, et nad tegelevad golfiga, kuid üldiselt pole paljude juhtide puhul teavet selle kohta, kas nad on golfi mänginud või nõus seda järele proovima. Golfimuru on juba tuttav paljudele võimumeestele nagu Max Kaur, Margus Tsahkna, Marko Mihkelson ja teisedki, keda on juba mängima kutsutud.
“Tegu tuleb tavalise golfivõistlusega, aga kuna golfis on ka suhtlus tähtis, siis tahaksimegi avaliku sektori inimesed kokku tuua, sest Eestis on puudu suhtlemisest inimeste vahel,” selgitas Siim Suursild.

Valgeranna väljakule mahub sellisel võistlusel mängima 88 golfarit.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews