1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! TUTVU NAABRITEGA! Leedukate The Capitals Golf Club on riigi esinduslikum golfiklubi
AJAKIRI GOLF! TUTVU NAABRITEGA! Leedukate The Capitals Golf Club on riigi esinduslikum golfiklubi

AJAKIRI GOLF! TUTVU NAABRITEGA! Leedukate The Capitals Golf Club on riigi esinduslikum golfiklubi

The-Capitals-Golf-ClubMeie golfarite jaoks on ilmselt tuntud-teatud paljudki lõunapoolsetes maades asuvad golfiväljakud, vähem ehk teatakse oma lähinaabrite omi, kirjutab ajakiri Golf.

Sostiniu Golfo Clubas ehk The Capitals Golf Club`i väljak avati 2005. aastal ja juba 2008. aastal tunnistati USA ajakirja Golf Inc. Magazine poolt rahvusvahelises (Ühendriikide arvestuseta) divisjonis parimaks uueks projektiks. See asub kahe suurima Leedu linna Kaunase ja Vilniuse vahel, enam-vähem võrdsel kaugusel mõlemast. Klubi on Leedus suurim ja aktiivseim ning seal toimub arvukalt kõrgetasemelisi võistlusi.

Väljak on disainitud kogu maailmas tuntud golfiarhitekti Peter Chamberlaini poolt, seal on 8 uhket looduslikku järve ja 67 bunkrit. Tegu on kõrgematele standarditele vastava ilusa ja hubase, kaunis looduses asuva väljakuga, kus saab mängida rahulikult ja kiirustamata ja mis on planeeritud ja rajatud arvestades kõiki looduslikke, ökoloogilisi ja keskkonnaalaseid aspekte. Sealsed parima kvaliteediga griinid inspireerivad golfimängu.

VAATA VIDEOT!

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews