1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! TAHAD TALVEL GOLFI MÄNGIDA? Parimad golfiväljakud asuvad Portugali rannikul
AJAKIRI GOLF! TAHAD TALVEL GOLFI MÄNGIDA? Parimad golfiväljakud asuvad Portugali rannikul

AJAKIRI GOLF! TAHAD TALVEL GOLFI MÄNGIDA? Parimad golfiväljakud asuvad Portugali rannikul

Fotod: Royal Óbidos Spa & Golf Resort
Fotod: Royal Óbidos Spa & Golf Resort

8. novembril 2015 tehti teatavaks käesoleva aasta parima golfiväljaku konkursi tulemused, kui Tenerifel viidi läbi parimate golfiväljakute autasustamise tseremoonia, kirjutab ajakiri Golf.

Rahvusvaheline Golfi Reisikorraldajate Assotsiatsioon IAGTO nimetas Lissaboni ranniku parimaks golfi sihtkohaks 2016. Sealne golfiresidents Royal Óbidos Spa & Golf Resort pälvis maineka 2016. aasta Euroopa parima golfikuurorti tiitli, kui oma poolthääle olid andnud 589 IAGTO-sse kuuluvat golfi asjatundjat.

Lissabonist põhjasuunas jääva Royal Óbidos golfiväljakuteni on lihtne sõita ja selleks kulub ligikaudu üks tund. Royal Óbidos pakub võimalust enese proovilepanekuks kõigile golfisõpradele olenemata mänguoskusest või -tasemest.

golf2

Siinkohal tuleb ära märkida ka, et väljakute rohealad on suurepärased ja maastikku rikastavad arvukad veetakistused (soovitav on käepärast hoida hulgaliselt palle).

golf5

Esimest üheksat auku ilmestavad kaunid järvesilmad, kuuenda augu juures asub imekaunis kaskaad. Järgneva üheksa augu alalt avaneb lummav vaade Atlandi ookeanile.

Lisaks Royal Óbidos Spa & Golf Resortile on Lissaboni rannikualadel võimalik golfi mängida ka Praia D’El Rey, Bom Sucesso, Troia Resorti ja Campo Real’i väljakutel.

Rohkem infot leiab SIIT!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews