1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! SVEN KALJUVEERI MÄLESTUSEKS! Tallinna meistri selgitamine lõpetas hooaja meistrivõistlused
AJAKIRI GOLF! SVEN KALJUVEERI MÄLESTUSEKS! Tallinna meistri selgitamine lõpetas hooaja meistrivõistlused

AJAKIRI GOLF! SVEN KALJUVEERI MÄLESTUSEKS! Tallinna meistri selgitamine lõpetas hooaja meistrivõistlused

Foto: EGCC
Foto: EGCC

36-rajaline golfiturniir Tallinna Lahtised Meistrivõistlused on Eesti Golfi Liidu presidendi Marko Kaljuveeri kadunud poja, andeka golfimängija Sven Kaljuveeri, mälestamiseks igati vääriline võistlus. Presidendi eestvedamisel on plaanis võistlus tulevikus kasvatada 54-rajaliseks, mille eest saaks väärtuslikke maailma amatööride rankingu (WAGR) punkte ning meelitaks kohale rahvusvahelist seltskonda lähiriikidest, kirjutab ajakiri Golf.

Imekaunite sügisilmadega õnnistatud võistlust võõrustas möödunud laupäeval Niitvälja Golfiklubi ja pühapäeval Estonian Golf and Country Club. Osaleti kolmes erinevas võistlusklassis: mehed, naised ja meesjuuniorid. Naisjuunioride klassi seekord kokku ei tulnud, kuid loodetavasti järgmisel hooajal on üleüldine noorte osavõtt suurem.

Meesjuunioride klassis oli parim Ralf Henri Põldoja, naiste klassis, kus oli vaid neli osalejat, saavutas esikoha Hanna-Maria Tammo ning meeste arvestuses kaitses eelmise aasta Tallinna meistri tiitlit edukalt Martin Järve. Hanna-Maria meenutas, kuidas mõned aastad tagasi, olles ise algaja golfimängijana, oli temale Sven Kaljuveer eeskujuks ning innustajaks. Noored käisid mitmeid kordi koos mängimas ning kogenum mängija Sven olevat julgustanud, et tüdrukust võib veel asja saada.

Turniirist täpsemalt SIIT.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews