1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! PRESIDENT CUP! Heategevuslikud golfipallid auke ei tabanud, kuid eesmärgi täitsid
AJAKIRI GOLF! PRESIDENT CUP! Heategevuslikud golfipallid auke ei tabanud, kuid eesmärgi täitsid

AJAKIRI GOLF! PRESIDENT CUP! Heategevuslikud golfipallid auke ei tabanud, kuid eesmärgi täitsid

Heategevuslikud golfipallidNiitvälja golfikeskuses toimunud President Cup turniiri raames leidis aset ka heategevuslik aktsioon Carolin Illenzeeri fondi toetuseks, kirjutab ajakiri Golf. Selle raames said kõik turniirist osavõtjad soetada heategevusliku golfipalli ning 70% kogutuludest annetati fondi, mille eesmärgiks on katta missioonidel hukkunud või raskelt vigastada saanud kaitseväelaste laste koolituskulud ja toetada nende huvitegevust. Esialgsetele andmetel pallid ja augud siiski ei kohtunud, kuid heategevus sai palju raha.

Õhuväe ülema kolonel Jaak Tarien selgitas, et see on see juba neljas aasta mil õhuvägi ja Niitvälja golfikeskus omavahel koostööd teevad. “Kuna meie liitlaste, eriti õhuväelaste hulgas on golf populaarne, siis oli vaja klubidega häid suhteid ja kuna Niitvälja on siinsamas Ämari kõrval, siis saavad liitlased juba aastaid seal soodustingimustel mängida ja me teeme väikesi auhinnalende võitjatele,” rääkis kolonel. “Sel aastal kulmineerus see suurema üritusena, mis loodetavasti algatab hea ja võimsa traditsiooni. Teeme ürituse fondi toetuseks, golfihuvilised on siin ostnud palle, 20 eurot tükk, mis viiakse helikopterisse ja visatakse hiljem griinile. Kelle pall auku läheb, saab natuke raha endale, ülejäänu läheb fondi. Loodame täna koguda üle 3000 euro”.

Ükski õhuväelaste poolt alla kukutatud pall täna auku ei kukkunud, lähimad pallid maandusid umbes 70 sentimeetri kaugusele sihtmärgist. Sellest hoolimata oli tänase päeva märksõnaks heategevus, mis tänu osalejatele andis head tulemit.

VAATA VIDEOT!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews