1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! MÄNGUSARI TAAS KÄIMAS! Algas perede ja sõprade võistlus
AJAKIRI GOLF! MÄNGUSARI TAAS KÄIMAS! Algas perede ja sõprade võistlus

AJAKIRI GOLF! MÄNGUSARI TAAS KÄIMAS! Algas perede ja sõprade võistlus

golf2Eelmisel nädalal alustas peredele ja sõpradele mõeldud võistlussari Võrguvara, Fortinet & Sõbrad. Esimesel etapil mängis ühtekokku 22 võistkonda “greensome” formaati, kus mõlemad mängijad sooritasid avalöögi, valiti parim pall ja sealt edasi mängisid mõlemad oma palliga kuni raja lõpuni. Parim tulemus per rada läks arvesse, kirjutab ajakiri Golf.

HCP-löögimängu võistluse võitsid Kadri ja Lauri Laanvee tulemusega -9 edestades vendi Heigo ja Harly Soppet kahe löögiga. Kolmanda koha said Mihkel Lekk ja Erik Aronija, kes päeva lõpuks said protokolli 6 lööki alla raja pari.
Võrguvara, Fortinet & Sõbrad võistlustasu on 10€ inimese kohta ning peale võistlust pakutakse ka toitlustust. Lisaks on Võrguvara ja tema partnerid välja pannud etappide parimatele ka auhinnad.

Võrguvara juht Jüri Reitsakas sõnas autasustamisel, et peredele ja sõpradele mõeldud võistlus läheb väga hästi kokku ka Võrguvara ja Fortineti ärifilosoofiaga: “Võrguvara töötajad ongi kui üks pere ning tähtis on see, et inimesed ennast peres ikka hästi tunnevad ja üksteisest hoolitakse. Võrguvara tegeleb võrkude ehitamisega ning klienditeks on Eesti suurimad ettevõtted, kuid hea meelega abistatakse ka väiksemaid.”

Võrguvara, Fortinet & Sõbrad I etapi tulemustega saab tutvuda SIIN!

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews