1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! LUMI TAKISTAB! Jõelähtme golfiväljakud on veel mänguks suletud
AJAKIRI GOLF! LUMI TAKISTAB! Jõelähtme golfiväljakud on veel mänguks suletud

AJAKIRI GOLF! LUMI TAKISTAB! Jõelähtme golfiväljakud on veel mänguks suletud

Jõelähtme golfiväljakEGCC 10 aasta ajaloo jooksul on Stone Course’i väljak aprilli esimesel nädalal, kõige hilisem avamispäev on olnud 11. aprill Stone Course’il ja 1. mai Sea Course’il. Tänavu lumevaene talv andis pisut lootust seda varem teha, kuid naasnud lumesajud lähinädalateks lootust ei anna, sest Jõelähtmel on lund jätkuvalt palju, kirjutab ajakiri Golf.

Viimased kaks aastat on olnud erakordsed, Jõelähtme golfirahvas on mänginud golfi kõikidel kuudel ning ka Sea Course’igi avati eelmisel aastal juba 1. aprillil. Tavapäraselt on Sea Course’i avamise algusaeg pigem aprilli kolmanda nädalavahetuse lõpp või neljas nädal.

Kuna Stone Course on ehitatud praktiliselt paekivi peale, siis seal kuivab kevadel väljak väga kiiresti. Vaja on mõne päeva plusskraade ja paar päeva vihma ning väljak ongi puhas. Kui lund väga peale ei tule, siis usutavasti saab märtsi lõpus Stone Course’i avada. Klubihoone avaneb koos restoraniga kohe aprilli alguses.

Seniks soovitab EGCC kõikidel veel viimast lihvi anda sisegolfikeskustes, kas iseseisvalt või siis treenerite käe all. Kui natuke eesmärgipärast tööd teha, siis kukub sel aastal HCP kõigil golfaritel kõvasti allapoole ja üheskoos nauditakse golfi veelgi rohkem. Edu harjutamiseks ja nägemiseni õige pea Jõelähtmes!

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews