1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! JÕELÄHTME JÕULUGOLF! Teisel jõulupühal mängiti Jõelähtmes kolmandat Jõulugolfi
AJAKIRI GOLF! JÕELÄHTME JÕULUGOLF! Teisel jõulupühal mängiti Jõelähtmes kolmandat Jõulugolfi

AJAKIRI GOLF! JÕELÄHTME JÕULUGOLF! Teisel jõulupühal mängiti Jõelähtmes kolmandat Jõulugolfi

Jõelähtme3_2015Teisel jõulupühal mängiti EGCC ajaloo kolmandat Jõulugolfi, kust võttis osa ühtekokku ligi 80 golfisõpra. Mängiti punktimängu ning kokku kolmes erinevas grupis, kirjutab ajakiri Golf. Kõige tugevamas kuni 17,4 händikäpi (HCP) grupis võttis võidu 35 punktiga Lauri Kiviloo, kes väljaku esimesel poolel sai 20 punkti ning teisel 15.

Sama punktitulemusega saavutas teise koha Ando Okk ning kolmas oli kahepunktilise kaotusega võitjale Taavi Truusa.

Ilm mõjutas kõikidel tulemusi 

Tuul, mis meteoroloogide definitsiooni järgi kvalifitseerus kohati tormiks, mõjutas tulemusi kõikidel. Polnud erakordne, et vastu tuult tuli võtta kolm või isegi neli numbrit pikem kepp. Vihma ega lund ei tulnud, aga kõike muud sai võistluse jooksul küll. Plusskraadidega peetud võistlusel hakkasid lõpuks griinid jäätuma – tuulekülm oli kindlasti kõvasti miinuses. Väikese jõulukingina sai nii Stone Course’i kui ka Sea Course’il mõlemal kasutada ühe avalöögi osas ka mulligan‘i.

Sea13th_December

Võitjaks tuli sel aastal golfiga alustanud Aleksander Avakov

HCP klassis 18,5-28 tuli võitjaks alles käesoleval aastal golfiga algust teinud Aleksander Avakov 37 punktiga. 36 punktiga said teise ja kolmanda koha vastavalt Ülo Polli ja Rene-Karl Arm. Kolmandas grupis HCP’ga üle 28 saavutas 35 punktiga võidu Jaanus Kadak, Kristel Ditmann oli 34 punktiga teine ning kolmandana lõpetas 32 punktiga Jaan Oruaas.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews