1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! GOLFITARID MÄNGUMURUL! Pühapäevane väljak säras golfilembelisest naiseilust
AJAKIRI GOLF! GOLFITARID MÄNGUMURUL! Pühapäevane väljak säras golfilembelisest naiseilust

AJAKIRI GOLF! GOLFITARID MÄNGUMURUL! Pühapäevane väljak säras golfilembelisest naiseilust

Foto: Joosep Martinson
Foto: Joosep Martinson

Trillium Golf Cup tõi üle Eesti kokku 115 naisgolfimängijat, kes vallutasid möödunud pühapäeval mõlemad Estonian Golf & Country Club’i väljakud, kirjutab ajakiri Golf.

Naised võistlesid kolmes erinevas händikäpi grupis. Imeilus päikesepaisteline ilm golfirajal ning eriliselt pidulik õhtusöök restoranis Farm tagasid kõikidele osalejatele ideaalse sportliku ja meelelahutusliku pühapäeva.

Võistluse suurtoetajad GolfLife Shop ja Yves Delorme ehk kaks fantastilist naist, Katrin Tiitus ja Karin Mängel, korraldasid niivõrd meeldejääva ürituse, et seda tulevikus üle trumbata on väga keeruline. Auhinnalauale panid õla alla ka Ideaal Kosmeetika, Evian ja Avallone.

Sea Course’l HCP 0-18 grupis osales 29 golfimängijat, kellest 39 punktiga tuli esikohale Monica Pihlak. Monica tunnustas lõpukõnes korraldajaid ja mängukaaslast Apawan Chingleki, kelle head löögid mõjustid inspireerivalt ja tänu jäljendamisele esikoht tuligi. Madalaimas händikäpi grupis sai teise koha Margarita Ross 36 punktiga.

Samuti Sea Course’l mänginud 69 osalejaga HCP grupi 18,1-36 võitja oli Kirsi Rastas 41 punktiga. Talle järgnes sama tulemusega Valentina Kulak, kuid Kirsi viimase 9 raja tulemus oli parem. Stone väljaku valitsejanna oli sel korral 42 punktiga Ivika Vispel. HCP 36,1-54 grupis läks tihedaks rebimiseks teise koha peale, kus kolm naist tegid täpselt sama tulemuse 41 punkti. Tubli noor golfitüdruk Lill Kangust mängis viimased kuus rada kõige paremini ja napsas sellega teise koha auhinna.

Kõik kolm oma võistlusklasside võitjat said auhinnaks golfireisi ja võistluse 18.-21. septembril toimuvale Yves Delorme juubeliturniirile, mis mängitakse Pariisi lähedal Golf D’Ormesson väljakul.

Tõeliselt rikkalik auhinnalaud sai tühjaks jagatud. Tunnustati kõiki birdie’de tegijaid, keda oli 13; loositi välja kaks golfireisi Marokosse ning loomulikult said autasustatud ka erivõistluste parimad.

Tulemused leiab kodulehelt.

VAATA GALERIID!
Fotod: Joosep Martinson

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews