1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEV KEVADPÜHAL! Haapsalu Golf ootab huvilisi palle lennutama
AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEV KEVADPÜHAL! Haapsalu Golf ootab huvilisi palle lennutama

AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEV KEVADPÜHAL! Haapsalu Golf ootab huvilisi palle lennutama

Haapsalu-GolfiväljakKevadpühal 1. mail toimub taas üle-eestiline avatud tasuta golfiväljakute päev ja ilmselt jõuavad nüüd golfimurule ka need, keda 17. aprillil toimunud esimesel golfipäeval vihmasadu ja lõdisemapanev ilm huvist hoolimata koju jääma sundisid. Nagu esimeselgi korral, on kavas golfiteooria ABC ja ajaloo tutvustamine, siis proovitakse harjutusväljakutel kätt ja järgneb demotund päris väljakul, kirjutab ajakiri Golf.

Kõigi Eestimaa väljakute seas võtab huvilisi vastu ka Haapsalu Golfi väljak Läänemaal. Esimene golfipäev tõi sinna kümmekond inimest, kellele üritus naeru näole tõi ning mitmed neist lubasid golfi juurde jäädagi. Seal Eesti Golfi liitu esindanud Riina Paluvee rääkis ühest neiust, kelle noormees juba mängib golfi. Neiu tuli rajale, kus sai Riina käe all pool tundi õpetust, saatis pallid lendu ja ütles siis oma noormehele: “Nüüd hakkame koos golfi mängima!”

Koos Riina Paluveega Haapsalus käinud EGL peasekretär Piret Sepp arvab, et golfipäevade korraldamisest üksi ei piisa, inimesed peavad ise ka olema valmis midagi uut avastama ja neid ei saa lausa kättpidi golfi juurde tuua. Ta meenutab, kuidas üks paar jälgis autoaknast golfarite tegemisi, kuid autost välja ei tulnud ka kutsuva viipamise peale.

Loodetavasti leiab nüüd tee Haapsalu golfiväljakule rohkem inimesi, kellel volbriööst energiat üle jääb.

Samasugune üritus on veel kavas ka 5. juunil. Registreeruda saab internetilehel golf.ee või klubi kodulehel.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews