1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! ESTONIAN AMATEUR OPEN! Pärnus leiab aset elamuslik golfiturniir
AJAKIRI GOLF! ESTONIAN AMATEUR OPEN! Pärnus leiab aset elamuslik golfiturniir

AJAKIRI GOLF! ESTONIAN AMATEUR OPEN! Pärnus leiab aset elamuslik golfiturniir

Pärnu Bay Golf Links
Pärnu Bay Golf Links

27.-29. maini toimub suvehõngulisel Pärnumaal Eesti Golfi Liidu ja klubi Pärnu Bay Golf Links poolt korraldatud võimas golfivõistlus Estonian Amateur Open, kuhu on ennast juba kirja pannud 9 riigi golfarid, kirjutab ajakiri Golf.

Võistlustulle astub Eesti meister golfis Egeti Liiv ja meie golfigeenius Hannah Pearson, kes mõlemad on Valgerannast, Sander Aadusaar ja Martin Järve Niitväljalt ja paljud teised meie tõusvad golfitähed. Favoriitidest peetakse ka soomlasi, meestest Kim Kovrut klubist St. Laurence Golf ja naistest Ellinoora Moisiot Archipelagia Golf Club`ist. Tulijad on ka Venemaalt, Saksamaalt, Lätist, Poolast, Leedust, Tšehhist ja Iirimaalt.

Golf on saanud alguse Šotimaal just links väljakutelt, mida tuleb mängida veidi teisiti: arsenalis peavad olema nii kõrged kui ka madalad löögid, mis lähtuvad ilmastikust ja väljaku profiilist. Pärnu Bay Golf Links väljak asub mere vahetus läheduses, mis lisab mõnusat vürtsi. Kõik see kokku muudab mängu lisaks võistluslikule poolele ka elamuslikuks.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews