1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! ESTONIAN AMATEUR OPEN! Eestlastest on Estonian Amateur Openil päeva parim Sander Aadusaar
AJAKIRI GOLF! ESTONIAN AMATEUR OPEN! Eestlastest on Estonian Amateur Openil päeva parim Sander Aadusaar

AJAKIRI GOLF! ESTONIAN AMATEUR OPEN! Eestlastest on Estonian Amateur Openil päeva parim Sander Aadusaar

Sander Aadusaar
Sander Aadusaar

Tänasest pühapäevani Pärnu Bay Golf Links väljakul toimuval Estonian Amateur Openil lõppes esimene võistluspäev uue rajarekordiga. Tulemuse 5 lööki alla raja par’i ja esimese rekordi tegi William Rönnholm Soomest, kes mängis 67 lööki. Ühe löögi kaugusele jäi samuti soomlane Kim Koivu, kes nädala alguses lõpetas Soomes Finnish Touri etapi 3. kohaga, kirjutab ajakiri Golf.

Eestlastest oli päeva parim Sander Aadusaar. Eesti meister jagas -1 ga ( 71 lööki ) 5. kohta. ” Alguses oli raske, ei saanud kohe oma mängu käima, kuid hiljem hakkasin ka birdie’sid lööma ja oma tulemust parandama”, kommenteeris Aadusaar. ” Griinid olid kiired ja kõvad ning ei osanud hästi kaldeid arvestada”, ütles valitsev Eesti meister, ” Ilm oli suurepärane, tuult puhus vähe ja rada oli väga hea, mis tähendas, et tegelikult oli ideaalsed mänguolud.

13. kohta jagavad Joonas Juan Turba ja Timo Raukas 74 löögiga ( +2 ).

Naistest juhib Ellinoora Moisio Soomest 75 löögiga (+3), lätlanna Anna Diana Švanka on 77 löögiga teine ja parim eestlanna Liis Kuuli 79 löögiga kolmas. Eelmisel nädalavahetusel Pärnus tuli Kuuli Eesti meistriks neljapalli võistkondlikel mv-stel. Laupäeval alustatakse võistlust Tahkurannas kell 7:30.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews