1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Ajakiri Golf: Erkki Sarapuu jäi golfist sõltuvusse
Ajakiri Golf: Erkki Sarapuu jäi golfist sõltuvusse

Ajakiri Golf: Erkki Sarapuu jäi golfist sõltuvusse

Erkki-Sarapuu
Erkki Sarapuu

Ajakirja Golf TALVE ERI number on nüüd müügil. Ajakirjast leiab usutluse särtsaka Erkki Sarapuuga, kes oma uuest armastusest – golfist – alati avatult ja rõõmuga räägib.

Käes on südatalv, mil golfimuru on lume all või vesine ning kogu tegevus on koondunud kas sisehallidesse või tulevikumõtetesse golfiinimeste peades.

Ajakirja Golf toimetuse rahvas otsustas seda jõudeaega ära kasutada erinumbri väljaandmiseks, et see aitaks lähemale tuua kevadhetke, mil saab taas golfkoti välja otsida ja sammud väljakule seada.

golf4_2014_kaasAjakirja kaanefotolt leiab alati heatujulise telenäo, DJ ja naljamehe, Erkki Sarapuu, kelle arvukate oskuste ja huvide hulka kuuluvad ka Tai poks ja golf. Viimast peab ta healoomuliseks sõltuvuseks. Erkki nendib, et golf pole sugugi lihtne palli pihta toksimine, vaid Tai poksiga võrreldav füüsiline koormus. “Golfimäng on õpetanud mulle seda, kuidas taltsutada oma temperamenti ja muutnud ka tavaelus tasakaalukamaks,” on ta rahul.

Veel arvamusi Erkki Sarapuult: “Golfimängu üks suurimaid eeliseid on see, et väljakul on kõik sõbralikud ning viisakad ja vahet ei ole, kas oled peen pangahärra või lõbus meelelahutaja.” Või: “Kuna golf on mäng, mis ei ammendu ning milles ükski situatsioon ei kordu üks ühele, siis mida rohkem mängin, seda algajamaks omast arust muutun.” Armastatud eetrihääle ja -näo toredaid ütlemisi leiate veelgi enam ajakirja veergudelt.

“Kõigil vast ei avane võimalust temaga golfi mängida, kuid kui õnne on, siis nipid, mida Sarapuu jagab, on geniaalsed! Pean silmas golfikepi kasutamist mõistagi!” ütleb Erkki kohta tema õpilane ja saatejuht Kristiina Võsu.

Lähemalt loe uuest ajakirja Golf TALVE ERI numbrist.

Head Uudised GoodNews