1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! ERIPAKKUMINE! Otepää Golfikeskus pakub maikuu lõpuni soodustusi
AJAKIRI GOLF! ERIPAKKUMINE! Otepää Golfikeskus pakub maikuu lõpuni soodustusi

AJAKIRI GOLF! ERIPAKKUMINE! Otepää Golfikeskus pakub maikuu lõpuni soodustusi

08.05.16-Otepää-Golf-CenterOtepää Golfikeskus on väärikalt sportlik täismõõtmeline PAR73 golfirada, mis laiub 65 hektaril maailmameistrite kodukamaral Otepää looduspargis, kirjutab ajakiri Golf.

Energiat ja jõudu tõelisest looduskeskkonnast saab ammutada ka kaunist maakivist ja klaasist klubihoonest, mis on projekteeritud mugavalt istuma kaunite kuplite, põlismetsade ja järvede vahele.

Eesti Golfi Liidu liikmetele ehk golfipassi omanikele kehtib Otepää Golfikeskuses kuni maikuu lõpuni soodustus, flaidi Green Fee maksab 60 eurot, mis kehtib 2-4 mängijale korraga samas flaidis mängides maikuu lõpuni 2016. aastal esmaspäevast neljapäevani. Broneerida saab seitse päeva ette caddiemaster@otepaagolf.ee.

08.05.16-Otepää-Golf-Center2

Soodustust pakub ka GMP Clubhotel 

GMP Clubhotel on eksklusiivne hotell Pühajärve kaldal Otepääl, kus on mugavad ööbimisvõimalused ja hea toit. Hotell asub vaid nelja kilomeetri kaugusel golfiväljakust.

GMP-1

Hotellis saab puhata luksuslikult sisustatud korterites. Majas tegutsevat legendaarset GMP Pühajärve restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti stiilseimaks toitlustus- ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikusel aastal Eesti parimate restoranide hulka.

GMP Clubhotel pakub golfipassi omanikele soodustust kuni selle aasta lõpuni 20 %. Soodustuse saamiseks tuleks broneerimisel kasutada märksõna “GOLFIPASS”.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews