1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! EGCC 50+! Magusa lõpuga tuuri parimad olid Edith Alliksoo ja Urmas Kitsing
AJAKIRI GOLF! EGCC 50+! Magusa lõpuga tuuri parimad olid Edith Alliksoo ja Urmas Kitsing

AJAKIRI GOLF! EGCC 50+! Magusa lõpuga tuuri parimad olid Edith Alliksoo ja Urmas Kitsing

Edith Alliksoo ja Urmas Kitsing
Edith Alliksoo ja Urmas Kitsing

Laupäevase tuulega võidelnud 46 EGCC 50+ Tuuri mängijat panid võistlussarjale kena punkti. Tuuri võitjateks kuulutati Edith Alliksoo 128  ja Urmas Kitsing 113 punktiga.

Üheksast osavõistlusest koosneva tuuri eesmärk oli  elavdada 50+ klubiliikmete omavahelist suhtlust ning ühtlasi selgitada parimad sportliku mõõduvõtmisega. Selleks, et põnevus säiliks, mängiti erinevaid mänguvorme nii individuaalses arvestuses kui tiimidena, kirjutab ajakiri Golf.

Kokku osales terve hooaja jooksul sarjas 60 meest ja 21 naist. Kõigil üheksal etapil osalenud mängijad said laupäevasel autasustamisel auhinnatud meepurgiga ning nendeks olid Edgar Kruger, Marina Kruger, Leho Alliksoo, Svetlana Apart, Toomas Kull ja Väino Valts.

EGCC 50+ Tuuri sarjas osalenud tunnustavad ja tõstavad esile eestvedamise ja korralduse eest Toomas Kulli, kes alati aega leiab, et teiste muredele ja rõõmudele kaasa mõelda ning kuulata. Toomase panus sarja paremaks muutmisel ei ole kellelgi märkamata jäänud ning seda hinnatakse väga.
Viimase võistlusega selgusid 2015. aasta hooaja parimad. Lõpparvestusse läksid viie parima etapi tulemused ning arvestust peeti naiste ja meeste klassis eraldi.

Tulemusi näeb SIIT.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews