1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! ALGAJA VARUSTUS BOGOLFIST! Wilsoni ja Tommy Armour`i algaja golfisetid leiab BoGolfist

AJAKIRI GOLF! ALGAJA VARUSTUS BOGOLFIST! Wilsoni ja Tommy Armour`i algaja golfisetid leiab BoGolfist

Wilsoni-ja-Tommy-Armouri-algaja-golfisetid-leiab-BoGolfistIga tõeline golfar teab, et tulemused rajal määrab golfikeppi hoidev mees või naine, kuid ülioluline on ka golfivarustus, mis on mängijale kui koostööpartner ja heale mängule kaasaaitaja. Selleks, et sellist varustus leida, tuleb sammud seada vastavasse kauplusesse, kus leiab nii soovitusi kui ka soovitu. Tihtipeale aga osutub just algajana varustuse ostmine keeruliseks ning siinkohal on hea teada, et juba valmis komplekteeritud golfisetid ootavad teid BoGolfis, kirjutab ajakiri Golf.

BoGolf esindab selliseid golfibrände nagu Titlest, Wilson, Mizuno, TommyArmor ja veel paljusid teisi. Valik on nende puhul väga lai, BoGolfi asjatundjad aitavad valida sobiva variandi vastavalt golfimängija vajadustele ja võimalustele. Üheks nende poes pakutavaks kaubamärgiks on Wilson ja sel aastal on Wilsonil pakkuda uus golfivarustus Pro Staff HDX meestele ja naistele, kus on olemas kõik algajale vajalikud golfikepid.

Wilson PROstaff naiste ja meeste golfisetid on suunatud harrastajatele ning sisaldavad kõiki golfikeppe golfi alustamiseks ja mängimiseks. Need kõrge kvaliteediga golfikepid on valmistatud vastava kepilabaga, mis muudab nad andeksandvaks ka siis, kui tabamus ei ole täpne. Meeste kepid on raudvarrega ja naiste omad grafiitvarrega. Naiste grafiitvarrega kepid on kergemad, millega saadakse suuremad labakiirused ja pikemad löögid.

Meeste set sisaldab draiveri, puu#3, hybridi 4, raudat 5-Sw, putteri ja kantavat bägi/ käru bägi. Naiste set sisaldab puu#3, puu#5,  hybridi 5, raudat 6-Sw, putteri ja kantavat bägi/kärubägi.

Tommy Armour´i golfi-set pakub kõike, et teha golfari järgmine golfimäng meeldejäävaks. Set sisaldab driver´it, fairway puud, kergesti käsitsetavad hübriidi ja raudu, mis on teras- või grafiitvartega, putterit,  sand wedge`i ja golfikotti. Driver, millel on grafiidist vars, on disainitud maksimaalse löögikauguse (distansi) saavutamiseks. Madalaprofiililine roostevabast terasest fairway puu pakub head mängitavust igast palli asetsemiskohast. Hübriidkepid on grafiidist vartega, mis on ideaalsed palli lennuks ja andestavad ebatäpsete löökide puhul.

Vastupidavad roostevabast terasest rauad on perimeetrile keskenduva raskusega, omavad grafiidist või terasest varsi. Lisanduvad roostevabast terasest/grafiidist vartega pitch ja sand kepid, putter rauast varrega, mis pakub stabiilsust, ning putiliin, mis parandab sihtimist. Golfikott on vastupidava rihmasüsteemiga, golfikeppidele eraldi vahedega, vihmavarju hoidja ja väärtasjade taskutega.

Algaja golfar Maario Saag ütleb, et ta on Wilsoni algatele mõeldud setiga juba mitmeid kordi mängimas käinud ja on sellega rahul. “Algaja varustuse soetamine on lihtne, sest kõik on juba valmis komplekteeritud,” räägib ta. “Tõenäoliselt tekib peale green card’i tegemist enamikul see mure, et kuidas see varustuse soetamine täpsemalt käib, aga nagu selgus, ei ole selles mingit pinget, lähed poodi, soetad juba valmis komplekteeritud varustuse ja tuled sealt kiirelt kasvõi kohe väljakule mängima.”

VAATA GALERIID!

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews