1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AINULT PRISMAS! Prismast saab uudse ajakirja Golf sirvimiseks ülisoodsalt kätte
AINULT PRISMAS! Prismast saab uudse ajakirja Golf sirvimiseks ülisoodsalt kätte

AINULT PRISMAS! Prismast saab uudse ajakirja Golf sirvimiseks ülisoodsalt kätte

golf_reklaamprismaPõnev golfimäng on paljudele veel võõras maailm, kuid seda saab tutvumiseks endale koju tuua, astudes läbi lähimast Prismast – värskeim juunikuine ja suviselt priske ajakiri Golf on seal rahakotile liiga tegemata saadaval.

Golfipisikusse juba nakatunutel kuulub see väljaanne ilmselt juba enda jaoks kohustuslikuks muutunud lektüüri hulka.

“Juulikuu jooksul on kõikidel Prismadest võimalik osta golfiajakirja suvehinnaga, milleks on kampaania korras vaid 2 eurot. Loomulikult loodame me, et ajakiri jõuab seetõttu ka mittegolfimängijateni, sest suurem missioon on meil viia golfisõna senisest veel rohkemate inimesteni,” selgitab ajakirja vastutav väljaandja Monika Kuzmina.

Leheriiuli ees seistes ja ostumõtteid mõlgutades ei maksa väga kõhelda, sest lisaks golfile tutvustab Eesti esimene golfiajakiri 130-leheküljel ka huvitavaid inimesi ja põnevaid paiku, sellest leiab golfiteadmisi ja meelelahutust, vestlustes räägitakse peaaegu kõigest, mis meie ümber toimub. Kas te näiteks teadsite, et Eestis on olemas päris omade Eesti inimestega golfikülad?

“Ajakiri sai seekord pea poole võrra mahukam. Lisaks golfiteemadele leiab ajakirjast mitmeid huvitavaid intervjuusid, mida tasuks kõigil lugeda. Kaanepersooniks on psühholoog, näitleja ning kirglikult golfimängu kiindunud Rita Rätsepp, kellega vestlesime tervise ja vähihaiguse teemal ning rääkisime heategevusest sellesse haigestunud inimeste nimel. Intervjuust leiab põnevat lugemist suhete, õigluse eest võitlemise ning hirmu ületamise teemadel,” tutvustab Monika Kuzmina.

Leides, et ajakiri Golf võiks sirvimiseks pidevalt käeulatuses olla, võite selle tellida koju kätte kõigest 18 euroga aastas ning sagedased sooduskampaaniad võivad panna ütlema: “No miks mitte osta, kui on huvitav ja poolmuidu saab!”

Teadlikuks golfisõltuvuse tekitamiseks ja esimeseks sammuks uude maailma sobib Prismas pakutav soodne ajakiri Golf igati, kuid arvestada tuleks siira hoiatusega: nii võite ennast varsti lahedas seltskonnas golfiväljakult leida!

Head Uudised GoodNews