1. Avaleht
  2. Sport
  3. 50. Tallinna Mõõk vajab vabatahtlikke!
50. Tallinna Mõõk vajab vabatahtlikke!

50. Tallinna Mõõk vajab vabatahtlikke!

1.-3. novembrini Tallinnas peetava Tallinna Mõõga vehklemisturniiri edukaks läbiviimiseks vajab korraldusmeeskond vabatahtlike abi.

MK-etapile saab end vabatahtlikuks registreerida SIIN. Registreerimine on avatud 13. oktoobrini.

Tänavu 50. juubelit tähistav turniir on ühtlasi Tokyo olümpiamängude kvalifikatsiooniturniir, kus Eesti epeenaiskonnal on võimalus teha kodupubliku ees suur samm OM-pääsme suunas.

Juubeliturniiril saab näha varasemate aastatega võrreldes mitmeid tehnilisi uuendusi, mis aitavad pealtvaatajatel võistlust paremini ja arusaadavamalt jälgida. Lisaks on võimalik kohapeal uudistada mininäitust, mis võtab kokku turniiri rikkaliku ajaloo. Samuti saab näha vehklemisvarustuse ja aparatuuri arengut läbi aastate.

Eesti epeenaised on aastate jooksul korduvalt spordipublikut mitmete tiitlivõistluste medalitega rõõmustanud ja kuuluvad favoriitide hulka ka tänavusel turniiril. Tallinna Mõõgal astub võistlustulle 20 Maarjamaa sportlast. Kohal on kogu naiste epee maailma paremik: oodata on ligi 300 sportlast 50 riigist.

2. novembril selgub individuaalturniiri võitja, 3. novembril naiskonnavõistluse võitja. Individuaalselt asub tiitlit kaitsma lõuna-korealanna Hyojung Jung, võistkondlikult Venemaa.

1. novembril, mil peetakse individuaalvõistluse eelringid, on kõigile sissepääs tasuta.

 

Head Uudised GoodNews