1. Avaleht
  2. Sport
  3. 16. augustil stardivad krosstriatloni Eesti meistrivõistlustel Tõrvas teiste seas ka Allan Oras, Allar Soo ja Urmas Utar!
16. augustil stardivad krosstriatloni Eesti meistrivõistlustel Tõrvas teiste seas ka Allan Oras, Allar Soo ja Urmas Utar!

16. augustil stardivad krosstriatloni Eesti meistrivõistlustel Tõrvas teiste seas ka Allan Oras, Allar Soo ja Urmas Utar!

2012. aastal toimunud I Tõrva krosstriatlonivõistluse võitja Allan Oras Foto: Rando Kall
2012. aastal toimunud I Tõrva krosstriatlonivõistluse võitja Allan Oras
Foto: Rando Kall

16. augustil Tõrva linnas toimuvatel krosstriatloni Eesti meistrivõistlustel asuvad teiste seas võistlustulle ka spordiringkondades tutvustamist mittevajavad Allan Oras, Allar Soo ja Urmas Utar.

Allan Oras on 2009. aastal tulnud maastikurattasõidus Euroopa meistriks. Oras on ka 2012. aastal toimunud I Tõrva krosstriatloni võitja.

Allar Soo on hetkel valitsev Eesti meister krosstriatlonis, Tartu Nelikürituse võitja aastast 2013 ning mitmekordne Kõrvemaa Nelikürituse võitja.

Eesti triatloniparemikku kuuluval Urmas Utaril on ette näidata 2013. aastast Eesti krosstriatloni meistrivõistluste hõbemedal, käesoleval hooajal on Utar tulnud kolmandale kohale Kõrvemaa krosstriatlonil ja hõbedane koht Eesti talitriatloni meistrivõistlustelt Lähtel.

Krosstriatloni Eesti meistrivõistlused toimuvad käesoleval aastal 16. augustil Tõrva triatlonipäevade raames. Meistrivõistlused saavad alguse kell 11.00 toimuvate laste- ja noortestardiga, kellele järgnevad kell 12.30 noored, juuniorid, põhiklass ja veteranid.

Samal päeval antakse stardid ka Meie Liigume III Tõrva krosstriatlonil harrastajateklassis, põhiklassis ja võistkondade arvestuses osalejatele. 17. augustil starditakse eelmise päeva tulemuste alusel esimesele Tõrva maanteetriatlonile.

Krosstriatloni Eesti meistrivõistluste ja Tõrva Triatlonipäevade täpsem info on leitav Meie Liigume koduleheküljelt www.meieliigume.ee. Samas saab ennast ka üritustele eelregistreerida!

Head Uudised GoodNews