1. Avaleht
  2. Sport
  3. Viljandi Kaare kooli võimla sai paremaks
Viljandi Kaare kooli võimla sai paremaks

Viljandi Kaare kooli võimla sai paremaks

Esmaspäeval tähistas Viljandi Kaare kool uuenenud võimla avamist. Remondi käigus tehti saali põrandale täishooldus, mille tulemusena tuli vanade värvikihtide alt välja puit, mis seejärel krunditi ja lakiti. Samuti jooniti maha korv- ja võrkpalli platsid. Võimla radiaatoritele ehitati uued katted ja viimistleti seinu. Varasemalt oli parandatud hoone katust.

Kaare kooli direktor Mati Ruul ütles, et saali remont võib väljastvaatajale tunduda väikese asjana, kuid kooli jaoks on tegemist suur edasiminekuga. «See võimla pole oluline mitte üksnes meie koolile, vaid ka paljudele teistele, kes seda oma trennide jaoks kasutavad. Inimesed veedavad siin kvaliteetaega.» Samuti kiitis direktor linnavalitsuse kinnisvara haldusameti tööd, täna kellele said mitmed remondi käigus esile kerkinud probleemid kiiresti lahendatud.

Linnapea Madis Timpson kinnitas võimla avamisel, et lasteasutuste arendamine ja heaolu on linnavalitsuse esimene prioriteet. «Kui teeme koostööd, saab ka suhteliselt väikese rahaga suuri asju teha. Peamine on aga see, et oleks särasilmseid lapsi, kes seda saali kasutavad,» ütles linnapea.

Avamisüritusel tänati ka Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi, kellega koostöös toimuvad kaare koolis jalgpallitrennid klubi esindusvõistkonna peatreeneri Sander Posti juhendamisel.

Kaare kooli võimla remont läks maksma 11 875 eurot.

Head Uudised GoodNews