1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. VILISTLASED KOOS! Tehnikaülikooliga seotud inimesed tegid EGCC väljakul suuri tegusid
VILISTLASED KOOS! Tehnikaülikooliga seotud inimesed tegid EGCC väljakul suuri tegusid

VILISTLASED KOOS! Tehnikaülikooliga seotud inimesed tegid EGCC väljakul suuri tegusid

Foto: EGCC
Foto: EGCC

29. juulil toimunud Tallinna Tehnikaülikooli vilistlaste golfiturniiril osales 16 naist ja 59 meest. Õnneks soosis ilm golfimängijaid ning 18. rajal said vaid viimased kaks gruppi värskendava vihmasabinaga võistluse lõpetatud. Mehed ja naised mängisid erinevates klassides ning kolm parimat selgitati punktimängu käigus.

Meeste klassi parim ülivõimsa 44 punktiga oli EGCC klubi kapten Urmas Isok. Urmas läbis tagumised 9 rada kõigest 32 löögiga, tehes viimasel kuuel rajal lausa 5 birdie’t! Selliseid sissetuleku (IN) tulemusi näeb tavaliselt elukutseliste golfimängijate tulemuskaartidel. Teiseks tuli Rene-Karl Arm 39 punktiga ning kolmandaks Robert Mauer 38 punktiga.

Naiste arvestuses võideti veelgi võimsama punktitulemusega. Helen Pastarus mängis mõlemad pooled 24 punkti ehk kokku 48 (86 lööki), mis naise enda sõnul oli senini elu parim mäng, sest tavaliselt on tema tulemused umbes 95 löögi kandis. Helen ütles võidukõnes, et ta siiski veel loodab, et eilne ei olnud tema absoluutne maksimum ning “elu mäng” on alles ees. Teise koha võttis Ülle Ehrpais 41 punktiga ning sama punktitulemusega, kuid väiksema sissetulekuga (IN) sai kolmanda koha Ave Epner.

Turniiri eesmärk oli välja selgitada parimad Tallinna Tehnikaülikooli golfimängijad vilistlaste seas ja see sai selleks aastaks täidetud. Kindlasti aitas ühine võistluspäev tihendada suhteid Tallinna Tehnikaülikooli üliõpilaste, õppejõudude ning vilistlastest golfimängijate vahel.

Tulemusi saab näha SIIT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews