1. Avaleht
  2. Sport
  3. Viimane võimalus anda oma hääl! Aasta sportlane 2016 rahvahääletus on avatud veel loetud tunnid
Viimane võimalus anda oma hääl! Aasta sportlane 2016 rahvahääletus on avatud veel loetud tunnid

Viimane võimalus anda oma hääl! Aasta sportlane 2016 rahvahääletus on avatud veel loetud tunnid

ott-kiivikasRahvahääletus 2016. aasta parimate sportlaste valimisel lõppeb homme, 20. detsembril kell 13.00. Seega on oma lemmikute poolt hääletamiseks jäänud veel vaid loetud tunnid.

Eesti Olümpiakomitee meediaprojektide juhi Aivo Normaku sõnul on tänavune hääletus kujunemas läbi aegade üheks põnevamaks. „Usun, et rahvahääletuse hetkeseis on üsna täpne peegeldus lõppevast spordiaastast, kus paljud Eesti sportlased saavutasid häid tulemusi, kuid nii mitmeski kategoorias on keeruline teistest selgelt edukamat kandidaati esile tõsta. Hääletustabeli hetkeseis on intrigeeriv. Neile spordifännidele, kes oma soosikute poolt veel hääletanud ei ole, soovitan seda kiiresti teha. Kõik on lahtine ja isegi viimane ööpäev võib pingeritta tuua muutusi. Iga hääl loeb,“ kutsus Normak üles kasutama viimast võimalust osaleda aasta sportlase rahvahääletusel.

Aasta sportlaste valimisel on oodatud kaasa lööma kõik spordihuvilised. Oma lemmikute poolt saab hääle anda internetis, hääletuskeskkonda jõuab läbi EOK kodulehe. Hääletustulemused lähevad lukku teisipäeval täpselt kell 13.00.

Aasta meessportlane, naissportlane, võistkond ja treener selgitatakse välja rahva, spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide hääletustulemuste liitmisel. Spordiorganisatsioonide hääletusvoor lõppes reedel, spordiajakirjanikud tegid oma valiku täna ja rahvahääletus lõppeb homme kl 13.00. Võrdsete lõplike punktide korral pälvib tiitli spordiajakirjanike hääletusvoorus parema koha saavutanud sportlane. Aasta noorsportlane selgub spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide hääletustulemuste põhjal.

Laureaadid kuulutatakse välja 27. detsembril Nordea Kontserdimajas toimuval galaõhtul “Spordiaasta tähed 2016”, millest otseülekannet saab jälgida Kanal 2 vahendusel.

Eesti spordi katusorganisatsioonina seisab Eesti Olümpiakomitee ausa mängu põhimõtete ja olümpiaväärtuste eest. EOK tagab tippsportlaste ettevalmistuse ja osalemise tiitlivõistlustel, viib ellu noorsportlastele suunatud järelkasvuprogramme ning suurendab positiivsete eeskujude kaudu liikumisharrastuse kandepinda. EOK tööd toetavad suures osas Eesti ettevõtted. EOK sponsorid on Telia, ERGO, JCDecaux, Monton, NIKE, Olympic Casino, Paf, Silberauto.

Head Uudised GoodNews