1. Avaleht
  2. Sport
  3. Video! Kirisma võitis sulgpalli U17 EK-etapi
Video! Kirisma võitis sulgpalli U17 EK-etapi

Video! Kirisma võitis sulgpalli U17 EK-etapi

Kuni 17-aastaste sulgpalli Euroopa karika etapil Tartus tuli võitjaks Mario Kirisma (Tallinna Sulgpallikeskus).

Ta võitis finaalis 21-16, 21-18 Jegor Smirnovi (Venemaa), kes oli poolfinaalis konkurentsist välja lülitanud Tauri Kilgi. Kirisma sõnul on tänane võit talle väga oluline: “Koduriigis võita on harukordne võimalus. Viimati temaga mängides olid rasked kolm geimi, kuid täna suutsin end kiiremini realiseerida ja tema tundus ka väsinum.” 15-aastase Kirisma järgmisteks eesmärkideks on ka välisriikides noorteturniiridel võite võtta.

Noormeeste paarismängus said Oskar Männik ja Rannar Zirk (Nõo Sulgpalliklubi) 2. koha. Finaali jõudnud Eesti paar mängis venelaste Jegor Smirnovi ja Vadim Vassiljevi vastu ning jäi alla 15-21, 14-21.

Kahekordseks turniirivõitjaks tuli Maria Stoljarenko (Ukraina). Paarismängus võitis ta Polina Buhrovaga finaalis Venemaa paari Valeria Issakova ja Anna Kirillova 21-18, 21-19. Teise tiitli sai Stoljarova segapaarismängus Vitali Revaga. Kolmanda tiitli võimalus oli tal neidude üksikmängus, kuid kolmegeimilises tasavägises mängus jäi peale koondisekaaslane Buhrova 17-21, 21-17, 21-11.

Võistlustel osales 81 sportlast üheksast riigist.

Head Uudised GoodNews