1. Avaleht
  2. Sport
  3. Viasat Sport Baltic ja TV3 jätkavad korvpalli teleülekannetega 2021. aastani
Viasat Sport Baltic ja TV3 jätkavad korvpalli teleülekannetega 2021. aastani

Viasat Sport Baltic ja TV3 jätkavad korvpalli teleülekannetega 2021. aastani

korvpall(2)Rahvusvaheline Korvpalliföderatsioon (FIBA) sõlmis MTG-ga uue ülekandeõiguste lepingu, mille kohaselt jõuavad korvpalli maailmameistrivõistluste ning Euroopa meistrivõistluste teleülekanded Eesti spordisõpradeni Viasat Sport Balticu, TV3 ning internetitelevisiooni Viaplay kaudu. Leping kehtib kuni 2020/2021. hooaja lõpuni.

Viasat Sport Balticu sisujuht Kalev Kruus on rahul, sest korvpallil on eriline koht Eesti spordisõprade hinges. “Nii nagu näitas Riias lõppenud korvpalli EM finaalturniir, siis korvpallipublikust meil õnneks täna puudust pole. Oleks nüüd vaid koondist, kes jõuaks ka uutele finaalturniiridele,“ sõnas Kruus.

Ülekandeõigused ostnud Viasati emafirma MTG on FIBA mänge edastanud alates 2007. aastast ning nendele saab kaasa elada ainsa Eesti spordikanali Viasat Sport Balticu, TV3 või Viaplay vahendusel. Sel hooajal toob Viasat televaatajateni lisaks korvpallile ka BBL liiga finaalkohtumised, UEFA Meistrite liiga, UEFA Euroopa liiga, Premier League, F1, Moto GP ja palju muud.

Head Uudised GoodNews