1. Avaleht
  2. Sport
  3. VÄLIJÕUSAAL I Mustamäel on avati uus modernne välijõusaal
VÄLIJÕUSAAL I Mustamäel on avati uus modernne välijõusaal

VÄLIJÕUSAAL I Mustamäel on avati uus modernne välijõusaal

Mustamäel, aadressil Vilde tee 69 – populaarse spordipargi naabruses – avati uus välijõusaal reguleeritavate raskustega jõusaaliseadmetega Denfit Sportpoint Proffessional. Seitsmest erinevast treeningseadmest moodustuv kompleks on paigaldatud ussikujulise mustrina kummist aluspõrandale.

„Me oleme viimase kolme aasta jooksul ehitanud ja renoveerinud linnaosas mitmeid jalg-, võrk- ja korvpalliplatse,“ räägib linnaosa vanem Lauri Laats, „ka välitrenažööre jm jõutreeningut võimaldavaid seadmeid on Mustamäel mitmes paigas. Nii et võib häbenemata öelda, et sportimisvõimalused on Mustamäel paranenud. Samas pöördusid minu poole mitmed mustamäelased, kes leidsid, et midagi on siiski puudu – ja et puudus on just nimelt reguleeritavate raskustega jõusaalimasinatest. Hakkasin asja uurima, kas ja kes selliseid seadmeid – just välitingimustesse sobivaid – toodab ja paigaldab. Ning saavutasime suurepärase tulemuse, mida nüüd kõik huvilised saavad aadressile Vilde tee 69 oma silmaga kaema ja käega katsuma tulla.“

Reguleeritavate raskustega jõusaaliseadmed on sobilikud nii noortele kui vanadele ning nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Treeningkompleksil on võimalik treenida erinevaid lihasgruppe, lisaks põhiharjutustele on võimalik sooritada ka lisaharjutusi, kõik seadmed on varustatud juhenditega. Samas ootab linnaosavanem jõusaalifännidelt uue modernse välijõusaali kohta ka tagasisidet – kuidas treeningseadmed ennast õigustavad, mis on hästi ja mis võiks olla paremini jne.

„Nimelt on meil kavas järgmisel aastal paigaldada täpselt samasuguse varustusega välijõusaalid Mustamäel veel kolme kohta, sestap on asjakohane tagasiside Vilde tee 69 uue modernse välijõusaali kasutajatelt väga teretulnud,“ lisas Laats.

Denfit Sportpoint Proffessionali reguleeritavate raskustega jõusaaliseadmed müüs ja paigaldas Inseneriteenused OÜ.

Head Uudised GoodNews