1. Avaleht
  2. Sport
  3. VAHVA! Eestit jalgpalli EMi finaalis esindav 9-aastane Olga asub Pariisi poole teele
VAHVA! Eestit jalgpalli EMi finaalis esindav 9-aastane Olga asub Pariisi poole teele

VAHVA! Eestit jalgpalli EMi finaalis esindav 9-aastane Olga asub Pariisi poole teele

Olga Simagina foto Aron Urb10. juulil toimuval UEFA EURO 2016 finaalmängul saame kaasa elada 9-aastasele Olga Simaginale, kes sammub McDonald’s kampaania “Saada staar staadionile!” võitjana miljonite silme all maailmakuulsa jalgpalluri käekõrval staadionile. McDonald’s saadab EMi finaalmängule ühtekokku 22 last üle Euroopa.

McDonald’s Baltikumi tegevjuhi Vladimir Janevski sõnul on “Saada staar staadionile!” kampaania kujunenud Eestis vahvaks ja kauaoodatud traditsiooniks. “Meil on hea meel taas kord täita ühe lapse unistus ja lennutada Olga jalgpallimaailma selle aasta absoluutsele tippsündmusele – EMi finaalmängule! Kuna Olga on tulihingeline jalgpallifänn ja mänginud jalgpalli juba varasest lapsepõlvest saadik, on Eesti jalgpalli EMil igati väärikalt esindatud,” sõnas ta. “Elame Olgale kogu hingest kaasa ja loodame, et see kogemus kingib talle positiivseid emotsioone ning motivatsiooni jalgaplliga jätkamiseks,” lisas Janevski.

9-aastane Olga Simagina on jalgpalliga tegelenud juba 2,5 aastat ja lihvib iganädalaselt oma jalgpallioskusi Martin Reimi Jalgpallikoolis. „Jalgpall on osa minu elustiilist ja ma ootan finaalmängu suure põnevusega. Loodan, et finaali jõuab Portugal ning mul õnnestub staadionile saata Ronaldo,“ rääkis tänavuse McDonald’s „Saada staar staadionile!“ kampaania võitja.

Olgat saadab reisil tema ema Maria, kelle sõnul on nendest pärast kampaania võitu saanud kodukandis staarid. „See, et just Olga saab sammuda EMi staadionimurule, on meie jaoks ikka veel uskumatu. Saame palju õnnitlusi tuttavatelt ja sõpradelt, naabrid soovivad edu ning loomulikult ootab kogu meie pere seda sündmust suure elevusega,“ muljetas ta.

Olga asub koos emaga Pariisi poole teele laupäeval, 9. juulil, et tutvuda linnaga ning valmistuda UEFA EURO 2016 finaalmänguks. Finaalkohtumine toimub Pariisis Stade de France staadionil 10. juulil Eesti aja järgi kell 22.00. Olgale saab kaasa elada McDonald’s Facebooki lehe vahendusel.

Head Uudised GoodNews