1. Avaleht
  2. Sport
  3. VAATA VIDEOT! Edvin Erik Kibus on sõdalane ennekõike ringis
VAATA VIDEOT! Edvin Erik Kibus on sõdalane ennekõike ringis

VAATA VIDEOT! Edvin Erik Kibus on sõdalane ennekõike ringis

Edvin-Erik KibusTallinna TV saates “Suvemiks” on külas võitluskunstide sportlane Edvin Erik Kibus, kes oma sõnutsi tegeleb mitmete erinevate aladega, kuid kõige rohkem klassikalise ja taipoksiga ning taekwondoga.

Praegu aga valmistub ta 17. septembril Tallinnas toimuvaks King of Kingsi etapiks, mida kannab juba teist aastat üle ka Eurosport. “See on väga vinge, et see toimub Eestis ja ma saan Eestit selles sarjas esindada,” kinnitab Edvin. Talle tuleb see juba kolmas kord King of Kingsis osaleda.

Saatejuht Mari Torga arvab, et vestluskaaslane jätab raudmehe kohta malbe mulje. “Raudmees olen ringis,” selgitab taipoksija. “Üks asi on see, milline olen tavaelus, teine asi on sport ja selles ongi kontrast — sõdalane elab ennast välja areenil.”
Edvin-Erik Kibus ja Mari Torga

Edvin on ise ka treener, kuid praegu keskendub ta pigem endale, et valmistuda võistluseks, see aga lubab edaspidi olla ka edukam treener järelkasvule.

Möödunudaastase King of Kingsi järel tuli trenni juurde palju noori ja Edvini 14-17-aastaste grupis olid 30 noorest koguni 25 tüdrukud. Võitluskunstidega tegelema motiveerisid teda aga actionfilmid, trenni läks ta pärast esimese võistluse äranägemist ja juba kuu aega hiljem võistles ka ise.

Edvin-Erik Kibus2

Lõpetuseks nendib treener ja võitluskunstide sportlane Edvin Erik Kibus, et kuna taipoks muutub aina populaarsemaks, on vaja just uut põlvkonda treenereid.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews