1. Avaleht
  2. Sport
  3. VAATA HIIGELGALERIID! Nike Training Day’l osales üle 1000 spordisõbra
VAATA HIIGELGALERIID! Nike Training Day’l osales üle 1000 spordisõbra

VAATA HIIGELGALERIID! Nike Training Day’l osales üle 1000 spordisõbra

Foto: Annika Haas
Foto: Annika Haas

Möödunud laupäeval juba viiendat korda Nike ja MyFitnessi eestvedamisel toimunud spordipidu Nike Training Day purustas kõik senised külastusrekordid – üritusest võttis Saku Suurhallis esmakordselt osa üle 1 000 spordihuvilise, mida on kaks korda rohkem kui eelmisel aastal.

„Mul on ääretult hea meel, et huvi ürituse vastu on aastast aastasse aina kasvanud – kui möödunud aastal osales üritusel pisut üle 500
spordihuvilise, siis sel korral õnnestus ühe katuse alla tantsima ja sportima koguda juba topelt ehk üle 1 000 spordisõbra. Usun ja  loodan siiralt, et ka osalejatel on üritusest ainult positiivsed emotsioonid ning kõigil õnnestus laadida end uue energiaga, et kevadele veelgi rõõmsamalt ning energilisemalt vastu minna,“ sõnas Nike Training Day peakorraldaja Kristi Roosimägi

Treeneritest astusid Nike Training Day spordipeol üles moeajakirja Harper’s Bazaar poolt 2010. aastal kuue parima Suurbritannia treeneri hulka valitud Sonja Moses, Zumba sõpradele tuntud Jessica Mellet, Alexandre Mallier Prantsusmaalt ning fitness-maailma staar Fredrik Sjöberg Rootsist. Üritusel esinesid Getter Jaani, Rolf Roosalu ja särtsakad TTÜ ning A-rühma tantsutüdrukud.

Nike Training Day on 2009. aastal alguse saanud fitnessüritus, mis pakub spordisõpradele nii põnevaid rühmatreeninguid, kvaliteetset meelelahutust kui ka võimalust sportida ja tantsida parimate treenerite juhendamisel kogu Euroopast.

VAATA HIIGELGALERIID!

Fotod: Annika Haas

Head Uudised GoodNews