1. Avaleht
  2. Sport
  3. VAATA HIIGELGALERIID! Kuulsused asuvad surfi õppima
VAATA HIIGELGALERIID! Kuulsused asuvad surfi õppima

VAATA HIIGELGALERIID! Kuulsused asuvad surfi õppima

Foto: Kristian Kruuser
Foto: Kristian Kruuser

Esmakordselt Eestis läks lahti Kanes Surf Challenge võistlus, mille raames hakkavad tipsurfarite käe all surfi õppima kuus tuntud inimest. Lisaks Getterile ja Priidule astuvad lauale Teele Viira, Mart Müürisepp jt., et Surfilaagris lõppvõistlusel osavaim välja selgitada.

Esimesel treeningul Pirita Surfiklubis prooviti esmakordselt sõita SUP ehk aerulauaga, et vee peal tasakaalu harjutada. “Alguses oli püsti laual tasakaalu hoida üsna uus tunne, kuid peagi tundsin ennast väga hästi,” kommenteeris esimest treeningut Priit Pius, kes treeningu lõpus seisis laual juba pea peal. Ka teiste osalejate emotsioon oli positiivne ning oodatakse uusi surfitunde.

Foto: Kristian Kruuser

Osalejateks on rõõmsameelne Getter Jaani, muusikamaailmas üsna värske, aga tõusev täht Carine Jessica Kostla, loomulikult elavaloomuline Teele Viira ning näitlejana kuulsust kogunud Priit Pius. Samuti võttis väljakutse vastu Mart Müürisepp ning oma oskusi hakkab näitama ka elustiiliblogija Iti-Pätrik Järve.

Foto: Kristian Kruuser

Surfilaagri peakorraldaa Helen Unti sõnul väärivad tähelepanu ka õpetajad: „Mentorite hulgas on näiteks maailmameister Karl-Erik Saarm ja Eesti kiireim naissurfar Annika Valkna, kes suudab purjelauaga sõita lausa 78 km/h.“ Lisaks neile kahele juhendavad võistlejaid suure kogemusega Aivar Kajakas, Timo Runge Raoul Burman ning freestyle-mees Kristjan Kiisk.

Foto: Kristian Kruuser

Kanes Surf Challenge on Surfilaagri korraldatud uus võistlusformaat, kus Eesti staarid õpivad Eesti parimate surfarite juhendamisel Pirita Surfiklubis purjelauaga sõitma.

VAATA GALERIID!
Fotod: Kristian Kruuser

Head Uudised GoodNews