1. Avaleht
  2. Sport
  3. Vaata dokumentaali Eesti parimast amatöörvõitlejast Sten Saaremäest
Vaata dokumentaali Eesti parimast amatöörvõitlejast Sten Saaremäest

Vaata dokumentaali Eesti parimast amatöörvõitlejast Sten Saaremäest

Vaata dokumentaali Eesti parimast amatöörvõitlejast Sten SaaremäestDetsembrikuu lõpus nägi ilmavalgust lühidokumentaal, mille peategelaseks on Eesti parim sportliku vabavõitluse amatöörvõitleja Sten Saaremäe. Video esilinastus toimus 21. detsembril 2013 Steni kodulinnas Viljandis Männimäe Salongkinos.

Teose autor Kris Süld on seadnud eesmärgiks näidata, kui palju on võimalik tahtejõuga ära teha ning kuhu on võimalik eelnimetatu najal jõuda.

VAATA TÄISMAHUS FILMI SIIT!

“Film keskendub meie kodukandist Viljandist pärit MMA-võitleja Sten Saaremäe ettevalmistusele RAJU võistluseks, Eesti suurimaks võistlusspordisündmuseks,” kommenteerib loodut autor Kris Süld.

“Kogu see ülimalt kontsentreeritud teekond ühe kindla eesmärgi suunas on olnud ka minu jaoks väga põnev ja emotsionaalne niivõrd lähedalt jälgida,” lisab Süld.

Sten Saaremäe on Tartu spordiklubi Võimla võitleja, kelle amatöörkontol on 7 võitu, 4 kaotust ja 1 viik. Värskelt amatööride MMA Soome lahtiste meistrivõistluste tiitliomaniku alistanud Steni konto ongi saanud tugeva lisa just 2013. aasta jooksul, mil on välja võideldud kogunisti 6 võitu ja 1 viik.

Head Uudised GoodNews