1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. UUS AJAKIRI GOLF ON MÜÜGIS! Talvine erinumber avab ukse tuntud ja tundmatusse golfimaailma
UUS AJAKIRI GOLF ON MÜÜGIS! Talvine erinumber avab ukse tuntud ja tundmatusse golfimaailma

UUS AJAKIRI GOLF ON MÜÜGIS! Talvine erinumber avab ukse tuntud ja tundmatusse golfimaailma

Ajakiri Golf Talve eri 2015-2016Taas on golfihuvilistel põhjust rõõmustada, sest golfirahva tegemised on jällegi jõudnud kaante vahele ja ajakirja Golf trükivärske talvenumber on poodide ajakirjanduslettidel olemas, kirjutab ajakiri Golf.

Kuivõrd golfiväljakutel valitseb lumine vaikus, siis on õige golfari jaoks vähim, mida ta oma hobist võõrdumise ärahoidmiseks teha saab – ajakiri kaanest kaaneni läbi lugeda!

“Kirjutan aastaid kõikvõimalikesse kohtadesse armastusest, päevast, headest ja halbadest hetkedest, sündmustest, perekonnast, sõpradest, kukkumistest, valust, õnnest, filmidest, tänaval möödujatest ja kõigest, mis üldse elus või hinges toimub, mis inspireerib,” kirjutab juhtkirjas ajakirja vastutav väljaandja Monika Kuzmina. “Viimased kolm aastat inspireerib ja mõjutab mind ka golf ning seda samuti iga nurga pealt vaadates. Golf on mind õpetanud, isegi endaga rohkem tuttavaks teinud, vahel ei saa ma sellest aru, korra on golf mind nutmagi ajanud, siis jälle naerma, siis tegutsema  ja tegema kõike seda, mida me oma igapäevases eluski teeme. Golf on huvitav. Elu on huvitav.”

Ajakirja kaanelugu sündis Monika kohtumisest oma golfilemmikuga, härra Rein Auväärtiga. Esialgu oli neil küll plaan lihtsalt veidi vestelda, kuid nagu suurmeestele kombeks, nad muudavad hetki ja nii sai hetkega ka lugupeetud Rein Auväärtist ajakirja kaanepersoon. Teised lood räägivad 130 leheküljel spordikeskuste erilistest treeningutest, laste ja vanemate ühistest golfiretkedest, golfiklubide tegemistest, golfireeglite muutustest, reisidest, kohtadest ja elamustest, joogast, toitumisest ja tööst ning paljust muustki, ennekõike aga toredatest ja positiivsetest inimestest.

Golf võtab spordi ja vaba aja veetmise maastikul sisse üha kindlama koha, sellega tegeleb üha rohkem inimesi, kes on aru saanud, et tegu pole sugugi elitaarse ja palju raha nõudva alaga. Kui Eestimaa inimesele on see tore mäng veel võõras ja kauge, siis tasub alustada ajakirja Golf lugemisega mugavalt elutoa diivanil istudes ja perele kasvõi lõpulehtedel kirjas olevaid nalju ette lugedes.

Ajakiri on saadaval kõigis suuremates müügikohtades ja ta ootab Teid. Soovi korral võite ta ka endale koju tellida aadressil http://ajakirigolf.ee/telli-ajakiri/ ja siis pole vaja teha muud kui postkastini lonkida.

Ilusat uut aastat soovib ajakiri Golf!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews