1. Avaleht
  2. Sport
  3. Uuenenud Hiiu staadionil toimub täna perespordipäev
Uuenenud Hiiu staadionil toimub täna perespordipäev

Uuenenud Hiiu staadionil toimub täna perespordipäev

Täna avas Tallinna linnapea Edgar Savisaar uue kunstmurukatte saanud Hiiu staadioni ja  kuni kella 17.30ni toimub vastavatud staadionil perespordipäev „Sportlik pere Nõmmel 2013“.

Nõmme linnaosa vanema Erki Korpi sõnul kasutavad Hiiu staadionit nii koolid kui ka erinevad spordiklubid.

„Seal viivad Nõmme koolid läbi oma kehalise kasvatuse tunde ja korraldavad spordipäevasid, lisaks toimuvad ka jalgpallitrennid. Just seetõttu on hea, et staadion taas kooliaasta alguses kasutusvalmis,“ rääkis Korp.

Perespordipäeval selgitatakse välja Nõmme sportlikumad pered. Parimad võistkonnad selguvad erinevate ülesannete täitmisel, mida viivad läbi Nõmmel tegutsevad spordiklubid.

Lisaks toimuvad staadionil Nõmme lasteaedade ja koolide teatejooksud, linnapea karika jalgpalliturniir Nõmme-Lasnamäe, sõpruskohtumises võtavad omavahel mõõtu Nõmme Kalju ja Nõmme Unitedi lapsed ja lapsevanemad jpm.

Väravad avati kell 11.00 ja perespordipäeva lõpetab kell 17 algav Lenna Kuurmaa kontsert.

Tallinna linnavalitsus eraldas juunis Hiiu staadioni jalgpalliväljakule uue kunstmuru soetamiseks ja paigaldamiseks reservfondist 275 000 eurot. Uus kunstmurukate tagab tingimused kvaliteetseks treeninguks. Paigaldatud kunstmuru omab FIFA 2 sertifikaati, mis tähendab, et staadionil on võimalik pidada ka rahvusvahelisi võistlusi.

 

Head Uudised GoodNews