1. Avaleht
  2. Sport
  3. Urmas Sõõrumaa meediapartneri vahetamisest: eesmärk on tutvustada meie spordisangareid võimalikult laiale sihtgrupile
Urmas Sõõrumaa meediapartneri vahetamisest: eesmärk on tutvustada meie spordisangareid võimalikult laiale sihtgrupile

Urmas Sõõrumaa meediapartneri vahetamisest: eesmärk on tutvustada meie spordisangareid võimalikult laiale sihtgrupile

Urmas Sõõrumaa
Urmas Sõõrumaa

Spordiaasta traditsiooniline pidulik lõpetamine ja aasta parimate sportlaste väljakuulutamisega kulmineeruv galakontsert “Spordiaasta Tähed 2016” jõuab tänavu Eesti telepublikuni Eesti Meedia kontserni kuuluva telekanali Kanal 2 vahendusel.

Eesti Olümpiakomitee (EOK) ja Eesti Meedia kokkuleppe kohaselt toimub galakontsert ja otsesaade “Spordiaasta Tähed 2016” vahetult pärast jõulupühasid, 27. detsembril Nordea kontserdimajas.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Urmas Sõõrumaa sõnul on iga-aastase spordiaasta piduliku galakontserdi korraldamisel meediapartneri vahetamise peamine põhjus soov jõuda veelgi suurema osani Eesti ühiskonnast. “Sport valdkonnana on eriline ja ühiskonna jaoks laiemalt kindlasti ka väga oluline. Spordiaastat kokkuvõttev galakontsert on Eesti spordi üks iga-aastaseid tähtsündmusi. Meie eesmärk on tutvustada sporti ja meie spordisangareid võimalikult laiale sihtgrupile. Selle sihi täitmisel on suureks abiks senisest ulatuslikum meediakajastus, mida Eesti Meedia erinevad kanalid – televisioon, raadio, online meedia, kohalikud ja üleriiklikud ajalehed – kokku ka pakuvad,” selgitas Sõõrumaa.

Spordiaasta Tähed 2015 gala Aasta võistkond
Spordiaasta Tähed 2015 gala Aasta võistkond

Viimasel poolaastal on Eesti Meedia võtnud Eesti spordi kajastamise ja edendamise oma südameasjaks, mille tunnistuseks on aina kasvav spordivõistluste ja sündmuste jõudmine Eesti Meedia erinevatesse kanalitesse.

Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann leiab, et “Spordiaasta Tähed 2016” galakontserdi jõudmine Kanal 2 ekraanile on Eesti Meediale suureks tunnustuseks. “Oleme väga rahul, et Eesti Meedia ja EOK kannavad ühesuguseid väärtusi ja omavad ühtset nägemust spordi edendamise osas,” rääkis Nuutmann. “Mis puutub aga nii väärikasse sündmusesse nagu “Spordiaasta Tähed” galakontsert, siis julgen meie ambitsioonikust üritusele lisaväärtust tuua võrrelda spordikeeles isikliku rekordi püstitamisega. Alla selle ei lähe vist ükski sportlane tippvõistlusele,” lisas Nuutmann.

Aasta parimad sportlased pälvivad-auhinnaks Kristjani kuju
Aasta parimad sportlased pälvivad auhinnaks Kristjani kuju

“Spordiaasta Tähed 2016” on EOK produtseeritud galakontsert, kus on omavahel kombineeritud parimate ja tublimate tunnustamine ning meelelahutus.

Eesti spordi katusorganisatsioonina seisab Eesti Olümpiakomitee ausa mängu põhimõtete ja olümpiaväärtuste eest. EOK tagab tippsportlaste ettevalmistuse ja osalemise tiitlivõistlustel, viib ellu noorsportlastele suunatud järelkasvuprogramme ning suurendab positiivsete eeskujude kaudu liikumisharrastuse kandepinda. EOK tööd toetavad suures osas Eesti ettevõtted. EOK sponsorid on Telia, ERGO, Ilves Extra, JCDecaux, Monton, NIKE, Olympic Casino, Paf, Silberauto.

Head Uudised GoodNews