1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. TV3 INTERVJUU! King of Kings võitleja Alik Tseiko vastast ei alahinda
TV3 INTERVJUU! King of Kings võitleja Alik Tseiko vastast ei alahinda

TV3 INTERVJUU! King of Kings võitleja Alik Tseiko vastast ei alahinda

IMG_4228Tänavu Eestisse jõudnud populaarse K1 sarjaga King of Kings ühines ka Tapalt pärit maadlustaustaga vabavõitleja Aleks ehk Alik Tseiko, kes allkirjastas korraldajatega vastavasisulise lepingu.

Sportlik vabavõitlus, inglise keeles Mixed Martial Arts ehk MMA, on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala — poksi, maadluse, judo — ja teised kahevõitlusalad. 32-aastane Aleks Tseiko alustas vabavõitlusega 2009. aastal, ta on treeninud Ameerika Ühendriikides ja osalenud paljudel võistlustel.

IMG_4229King of Kings on Euroopas ülipopulaarne võitluskunstide sari ja 17. oktoobril võib Tallinna Grand Prix etappi esmakordselt Saku Suurhallis oma silmaga jälgida. Selle maaletoojaks Eestis ja Lätis on Tallinna klubi First Fighting Club.

Võitleja räägib intervjuus oma senisest karjäärist ja tulevikuootustest:

Alik, King of Kings`i Tallinna etapini on aega vähe aega jäänud — kuidas sa ennast praegu tunned?

Hetkel, enne võistlust, tunnen ennast väga hästi, olen valmis andma tulise lahingu ja tahan pealtvaatajatele pakkuda ilusat matši. King of Kings on minu jaoks suur võistlus, selle meediakajastus on tasemel ja olen väga tänulik, et mulle pakuti võimalus teha seal MMA matš. Minu jaoks tähendab see sammu tippudele lähemale.

Kas Sa tead, kellega ringis kohtud?

IMG_4232Minu vastane on kogenud Leedu võitleja Mindaugas Verzbickas, kes on matše pidanud ka Vene MMA esiliigas M1. Vaatasin ta võitlusi ja mulle tundub, et ta on sambo taustaga. Ise usun, et peaksin võidu koju jätma, aga alahinnata kindlasti kedagi ei tohi.

VAATA VIDEOT!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=661870″]

Head Uudised GoodNews