1. Avaleht
  2. Sport
  3. TV 10 Olümpiastarti teine etapp toimub laupäeval Tallinnas
TV 10 Olümpiastarti teine etapp toimub laupäeval Tallinnas

TV 10 Olümpiastarti teine etapp toimub laupäeval Tallinnas

Foto: Marko Mumm
Foto: Marko Mumm

Seekordsel etapil võisteldakse tõkkesprindis ning hüppealadel:

Poiste vanem vanuserühm (13-14-aastased) – 60 m tj, teivashüpe; tüdrukute vanem vanuserühm (13-14-aastased) – 60 m tj, kaugushüpe; poiste noorem vanuserühm (12-aastased ja nooremad) – 60 m tj, kõrgushüpe; tüdrukute noorem vanuserühm (12-aastased ja nooremad) – 60 m tj, kõrgushüpe.

Pärast esimest etappi juhib suurte (üle 250 õpilasega) koolide arvestust Saue Gümnaasium, järgnevad Rakvere Reaalgümnaasium ja Valga Põhikool.  Väiksemate (alla 250 õpilasega) koolide arvestuses on liider Koeru Keskkool Orissaare Gümnaasiumi ja Ääsmäe Põhikooli ees.

Võistlused algavad kl 12. Detailse ajakavaga saab tutvuda TV 10 Olümpiastardi kodulehel.

Foto: Marko Mumm
Foto: Marko Mumm

TV 10 Olümpiastarti Tallinna etapi erisaade on eetris laupäeval, 16. veebruaril kl 15:35 ETVs (kordus E 18. veebr kell 15.30 ETV). Saatejuht on Anu Säärits. Kaassaatejuhina lööb sel korral kaasa mitmevõistleja Karl Robert Saluri.

1971. aastast Eesti Televisiooni sporditoimetuse ja Eesti Kergejõustikuliidu koostöös toimuv kergejõustikusari on maailmas ainulaadne noortesporti propageeriv võistlus ja vanim saatesari Eestis.

TV 10 Olümpiastarti peasponsor on Kalev, joogipartner Vichy Vivasport ning toetajad Nike, Acme, Konsum, Skypark, Sportland, Orbit, Eesti Kultuurkapital ja Eesti Olümpiakomitee.

Head Uudised GoodNews