1. Avaleht
  2. Sport
  3. TÕUKERATTAMARATON! Tõukerattamaraton ootab osalejaid Pühajärve liikumisradadele
TÕUKERATTAMARATON! Tõukerattamaraton ootab osalejaid Pühajärve liikumisradadele

TÕUKERATTAMARATON! Tõukerattamaraton ootab osalejaid Pühajärve liikumisradadele

matkamaraton-toukeratastel (2)9.juulil algusega kell 12 toimub ümber Pühajärve kulgevatel liikumisradadel ja külavaheteedel I Pühajärve matkmaraton tõukeratastel. Rada kulgeb asfalt- ja kruusakattega teedel ning on tähistatud.

„Tõukerattasõit on jõukohane ja kergesti õpitav kõigile ning pakub omamoodi elevust. Lükkad ühe jalaga hoogu, teisega seisad tallalaual – on ju imelihtne.“ julgustas tõukerattamaratoni korraldaja Imre Arro. „Osa saavad võtta kõik ja tulla võib kogu perega!“

Lastele, kes suurele ringile vanuse tõttu ei pääse, neile on kogu võistluspäeva jooksul avatud tõukerataste osavusrada. Imre Arro lisas, et maratonil on soovitav kanda jooksujalatseid, naelikuid kasutada on keelatud. Kindlasti tuleb kanda rattakiivrit, soovitav on kanda ka rattakindaid ja prille.

Starti on oodatud kõik huvilised. Kellel isiklik tõukeratas või kiiver puudub, saab selle kohapeal laenutada.

Auhinnad antakse välja 15 ja 30km distantsidel kolmele parimale mehele ja naisele ning 15km distantsil kolmele parimale tüdrukule ja poisile vanuses 12-16.a. Kõikidele lõpetajatele Pühajärve matkamaratoni diplom.

Võistluspäeval on laenutuses piiratud arv tõukerattaid. Registreeruda tuleb seetõttu aegsasti. Registreerimine on avatud SIIN.

Head Uudised GoodNews