1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. TÕELISED TITAANID EESTIS! Lennusadamas heitlevad tõelised titaanid Robert Helenius ja Denis Bahhtov
TÕELISED TITAANID EESTIS! Lennusadamas heitlevad tõelised titaanid Robert Helenius ja Denis Bahhtov

TÕELISED TITAANID EESTIS! Lennusadamas heitlevad tõelised titaanid Robert Helenius ja Denis Bahhtov

14. novembril toimub Tallinna Lennusadamas suurejooneline poksiüritus Kolme Maestro Karikatele ehk siis võistlus kolme poksiga tegelenud muusiku auhindadele, kelleks on Eri Klas, Peeter Saul ja Uno Loop.

Paljudele on ehk üllatuseks, et need kolm Eesti rahva seas väga armastatud lauljat on tegelenud sellise karmi alaga, aga nii see on ja Lennusadamas elustub nende lugu taas, kuid lisaks sellele jõuab Tallinnasse ka väga kõrgel tasemel poksimaailm mitme tipptegija näol.

Õhtu käigus leiab aset profipoksi osa ja selle magustoiduks on Soome poksikuulsuse Robert Heleniuse ning Venemaa kogenud võitleja Denis Bahhtovi supermatš. Seni karjääri jooksul kõik 21 matši võitnud Heleniuse jaoks on tegemist eelmatšiga detsembris Helsingis toimuvaks Euroopa profitiilimatšiks Erkan Teperiga, keda soomlane tahaks näha troonilt langemas. Karjääri jooksul 50 matši pidanud ning neist 39 võitnud Bahhtov on Tallinnas soomlasele tõsine vastane, sest tema kinnas on tabanud vägagi paljude maailmanimega poksijate lõuga, seega lähevad vastakuti titaanid.

Robert Helenius on pärast üsna valusat vigastust kiirelt naasmas maailma tippu. Tema treeningud on viinud teda raskekaalumaailma tõelise tipu Vladimir Klitško vastu, kes Kiievi linnapea ametist holimata jätkab oma alal. Helenius peab Tallinna matšiks olema tippvormis, sest eelseisev Euroopa profitiitlimatš on esimeseks ja oluliseks sammuks tõelise tipu suunas.

Õhtut juhib kõigi jaoks tuntud laulumees Ivo linna, esineb Ott Lepland ning võitluslikus ja muusikarohkes õhkkonnas leiab kokku aset üheksa poksimatši.

Piletid on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews