1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Telli ajakiri Golf terveks aastaks poole hinnaga
Telli ajakiri Golf terveks aastaks poole hinnaga

Telli ajakiri Golf terveks aastaks poole hinnaga

golf1_2015_kaasAjakirja Golf on aprillikuu lõpuni võimalik tellida poole odavama hinnaga ehk 9 euroga tavapärase 18 euro asemel.

“Ajakirja Golf tellimiskampaania eesmärk on golfiuudiste levitamine kogu Eestimaa elanike hulgas. Propageerime kampaaniaga sportlikke eluviise golfi harrastades ning üheks selle mänguga tutvumise võimaluseks on olla kursis Eesti ainsa golfiajakirja vahendusel oluliste golfiuudistega,” rääkis ajakirja vastutav väljaandja Monika Kuzmina. “Meie jaoks on väga oluline Ka Eesti rahva terviseaspekt. Teatavasti elab golfi mängiv inimene mittemängijast keskmiselt viis aastat kauem. Aprillikuu lõpuni vaid 9 eurot maksev golfiajakirja aastane tellimus sobib kõigile, kes tervisest lugu peavad,” lisas Kuzmina.

Kevad on Eestis golfiinimestele iga-aastane uus algus, kuid nüüd on küll tunne, justkui oleks kogu golfimaailm siinmail saanud uue hingamise – palju on esmakordset.

“Eesti Golfi Liidu uus president on Marko Kaljuveer, kes eestlastele pikemat tutvustamist ei vaja. Ajakirja Golf toimetusel avanes võimalus usutleda Kaljuveeri, kes on 24 aastat vahendanud teles spordiuudiseid, juhatanud 14 aastat Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetust, tõstnud hääledetsibelle jalgpallis löödud väravate ning spordivõitude peale ja nüüd on võitnud Eesti Golfi Liit, olles saanud temast omale värske presidendi,” kommenteeris ajakirja vastutav väljaandja.

“Esmakordselt Eesti golfi ajaloos saab 1. ja 2. mail näha maailma kõige tugevamaid golfimängijaid, kes võistlevad Jõelähtme Golfikeskuses. Niitvälja Golf pakub aga uudse lahendusena paindlikku mänguõigust ja eks ikka selleks, et golfi juurde jõuaks senisest enam inimesi. Veel saime viimases ajakirja numbris teada, et Eesti koondis valmistub Hispaanias 2015. aasta golfihooajaks esmakordselt konkreetse plaani järgi,” lisas Monika Kuzmina.
“Au peab andma meie golfimaailma noorsandidele – peale kasvab terve rida sirgeselgseid, vastupidavaid, sihikindlaid ja töökaid tulevikulootusi. Näiteks austusest Joonas Juan Turba vastu teen sügava kummarduse, kuna ta ei pelga välja öelda oma käesoleva aasta eesmärki, milleks on mängida paremini kui Eesti koondise poisid ja pääseda koondisse. Ei saanud mööda suurest kiusatusest usutleda Mark Suursalut, tänu kellele kasvas minu lugupidamine golfitippude vastu veelgi – sain senisest rohkem aimu proffide päevakavast ning mõistsin, kui tohutut tööd see endas kätkeb. Nende tegevust põhjalikumalt analüüsides ei peaks kellelgi tekkima küsimusi osas, kas golf on ikka tõsine spordiala,” rääkis Kuzmina.

Loomulikult viis ajakirja Golf toimetus golfiga tutvust tegema ka algajad. Sel korral pidasid golfiduelli maha andekad noored muusikud Artjom Savitsi ja Alen Veziko. Kes keda ja kes iseennast võitis, seda saab lugeda hetkel poelettidel müügil olevast ajakirjast.

Pikem vestlus sai maha peetud Mainor Meelise looja Jüri Rebasega, kes golfimängust palju lugu peab ja golfireise korraldab. GolfLife Shop esindajad käisid maailma suurimal golfimessil, mille patrooniks ja peakülaliseks oli sel aastal Bubba Watson. Viimases ajakirja numbris tutvustatakse ka uut mobiiliäppi golfaritele ning lugejateni tuuakse armastatud telenäo ja harrastusgolfari Erkki Sarapuu katsetus, mis sel korral leidis aset elamusgolfikeskuses. Elamusgolf – mis see veel on? Sellest ja paljust muust põnevast saab teada ajakirjast Golf.

Ajakirja tellimine: http://ajakirigolf.ee/telli-ajakiri/

Head Uudised GoodNews