1. Avaleht
  2. Sport
  3. TASUTA TRENNI! Neljapäeval saab Tallinna spordihommikul kolmes spordibaasis tasuta treenida
TASUTA TRENNI! Neljapäeval saab Tallinna spordihommikul kolmes spordibaasis tasuta treenida

TASUTA TRENNI! Neljapäeval saab Tallinna spordihommikul kolmes spordibaasis tasuta treenida

treening
Foto: Shutterstock

30. novembril toimuvad kolmes pealinna spordibaasis – Lasnamäe kergejõustikuhallis, Tallinna spordihallis ning Sõle spordikeskuses varahommikused treeningud, millest osavõtt on kõigile tasuta.

Kolmandat aastat korraldatava spordihommikuga soovitakse inimestele meelde tuletada, et aktiivne või mõõdukas liikumine on tähtis aastaringselt ja eriti just ajal, mil päikest on vähe ning energiavarusid napib.

Traditsiooniliseks ürituseks saanud spordihommikute algataja, Tallinna linnavolikogu esimees ja taekwondo treener Mihhail Kõlvart märgib, et sportlik hommik on parim viis päeva alustamiseks ning on osa ka tema enda igapäevasest rutiinist.

„Regulaarne liikumine on tähtis – see annab hea energialaengu kogu päevaks ja miks mitte sellega algust teha aasta kõige pimedamal sügiskuul. Spordihommiku tasuta treeningutega soovime tutvustada linna spordibaase ning sealseid võimalusi treenimiseks, näiteks sel aastal on võimalus osaleda treeningul ka vast avatud Sõle spordikeskuses,“ selgitas volikogu esimees ürituse eesmärki.

Tallinnas tegutsevad pea igas linnaosas mitmed spordibaasid, kus saab soodsa hinna eest mugavalt ning kodule lähedal käia jõusaalis, ujulas või tegeleda jooksmise ja kergejõustikuga. Ja seda kõike jõuab teha enne tööle minekut, sest spordikeskused on külastusteks enamasti avatud juba kell 8 ning mõni veel varemgi. Varahommikune treening on aga just parim viis päeva alustamiseks ning positiivse energia ammutamiseks.

30. novembril kell 8–9 toimuval Tallinna spordihommikul on kõigil hea võimalus liikuvama eluviisiga algust teha ning spordibaaside treenimisvõimalustega tutvuma minna, sest just sel päeval saab kolmes spordihallis professionaalsete treenerite juhendamisel täiesti tasuta sporti teha.

Iga osaleja saab ürituselt kaasa värskendava mahediku ning kupongi, mis võimaldab kuni 2017. aasta lõpuni Tallinna spordihallis, Sõle spordibaasis või Lasnamäe kergejõustikuhallis hommikuti treenimas käia.

Spordihommiku treeningute kava:

Sõle spordikeskuses leiab aset üldkehaline treening, mida viib läbi Eestis tuntud korvpallitreener Howard Frier ning kus arendatakse käelist tegevust ja parandatakse füüsilist sooritust.

Lasnamäe kergejõustikuhallis saavad spordisõbrad osa energilisest hommikvõimlemisest Tallinna linnavolikogu esimehe ja treeneri Mihhail Kõlvarti juhtimisel. Hommikutreening sisaldab lisaks sirutustele, painutustele ja venitustele ka kogu keha ja lihasgruppe hõlmavaid liikumisharjutusi ning annab terveks päevaks positiivse laengu.

Tallinna spordihall viib Nike Training Club treener Keisy Põldsam läbi energiast pakatava üldkehalise treeningu, kus keskendutakse jõu, südametegevuse ja painduvuse arendamisele.

Kõik treeningud pakuvad tervele kehale üldfüüsilist koormust, millest ei puudu ka lihtsad ning mõnusad soojendus- ja venitusharjutused.

Spordihommikust osavõtt on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerumine.

Treeningud on sobilikud kõigile – nii uutele spordihuvilistele kui ka pikaaegsetele treenijatele, kuid treeningute ülesehituses on arvestatud 14+ vanuses osalejatega.

Head Uudised GoodNews