1. Avaleht
  2. Sport
  3. TASUTA PULMAPIDU! Saare Golf aitab tasuta pulmapidu pidada
TASUTA PULMAPIDU! Saare Golf aitab tasuta pulmapidu pidada

TASUTA PULMAPIDU! Saare Golf aitab tasuta pulmapidu pidada

Saare Golf_3Abiellumine ja pulmapäev on inimese elus üks meeldejäävamaid. Tegemist vaetakse kaua, päeva planeeritakse hoolega ja koordineerimist on ka parasjagu.

Hea uudis on see, et selleks, et antud elu üks tähtsamaid ettevõtmisi saaks mõnus ja mugav, on Kuressaare erinevad ettevõtted, sealhulgas Saare Golf ja restoran MO, seljad kokku pannud: ajavahemikuks 22. augustist kuni 4. septembrini kuulutatakse Kuressaare Eesti pulmapealinnaks ja üks õnnelik paar, kes oma pulmabroneeringu teinud enne 22. juulit, saab oma pulmad peetud sügisel tasuta.

Pulmapaketis sisaldub: registreerimine lossivallidel / kapiitlisaalis elava muusikaga, majutus kahestes tubades 25-le inimesele (sealhulgas pruutpaari majutus), pidulik õhtusöök, fotograaf registreerimisel, lilleseaded, pulmaisa, pulmabänd, pulmaauto, pruudi meik ja soeng. Kingipaketi väärtus 3500 eurot.

Golfimängijatest pulmapaaril on võimalus omal soovil valitud päeval mängida tasuta 18-rada ja kasutada ka pulmarüüs golfiautot, milles on ka kingitus.

Kõigil golfaritest pulmalistelt on aga võimalus ajavahemikul 1 päev enne, pulmapäeval (kui vaja närve rahustada) ja 1 päev pärast pulmi mänguringid -20% sõbralikumate hindadega.

Head Uudised GoodNews