1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. TASUB TEADA! Ajakirja Golf suvenumber jõuab poelettidele peale jaanipäeva
TASUB TEADA! Ajakirja Golf suvenumber jõuab poelettidele peale jaanipäeva

TASUB TEADA! Ajakirja Golf suvenumber jõuab poelettidele peale jaanipäeva

Ajakiri Golf 2015 #2Eestlaste jaoks nii oodatud jaanitulede aeg on käes ja et rõõm saaks kahekordne, nägi trükivalgust uus suvine ajakirja Golf number. Kes veel ei tea, siis tegu on Eesti esimese golfiajakirjaga, mis kajastab uudiseid meilt ja mujalt. Ajakirja Golf suvenumber jõuab poelettidele neljapäeval.

Ajakirja toimetusel koos teiste Eesti golfimaailma tegijatega on meeldiv tõdeda, et see põnev ja sportlik mäng on endalt heitnud vaid elitaarsele seltskonnale mõeldud mängu maine ja saanud paljudele lihtsatele inimestele toredaks ajaveetmisvormiks. Suur osa selles on Eesti Golfi Liidu presidendil Marko Kaljuveeril, kohalikel klubidel ja kõigil golfiga seotud inimestel, kes on golfi suurele pildile toonud. Kõik, kes on südame golfile loovutanud, on tõdenud, et mängimine pole sugugi sedavõrd rahakotti laastav, kui arvati, küll aga pakub see palju rõõmu, liikumist ja seltskondlikku suhtlemist.

Sel nädalal võõrsilt ettevõtluskursustelt naasnud ajakirja Golf vastutav väljaandja Monika Kuzmina ütleb, et mistahes ettevõtmises on oluline eetilisus.

“Kas pole mitte nii, et need inimesed, kes tegutsevad eetilistel alustel, nende eludes valitseb rõõm ja rahu, nende pered on õnnelikud ja nende ärid õitsevad? Just selliseid inimesi kohtan golfiväljakutel tehes ajakirja Golf. Olin südamest liigutatud pärast igat mulle antud intervjuud,” räägib daam, kes võttis südameasjaks ajakirja kaudu golfi populariseerimise.

Ajakirja uues numbris on intervjuu golfimaailma elava legendi Mait Schmidtiga, kelle elutööks on unikaalsete golfikülade loomine. “Temaga võinuks teha intervjuu mistahes teemal, kuid viis, mil moel ta rääkis oma elutööst, näitas teda küljest, mis ütleb tema kohta rohkem kui mistahes teemal esitatud persoonilugu,” arvab Monika Kuzmina.

Lisaks Mait Schmidtile saab lugeda ka mehest, kes on golfiteele suunanud paljusid huvilisi ja selleks on austatud golfiõpetaja PRO Rein Auväärt. Ajakirja kaante vahelt võib avastada veel paljusid tõeliselt vahvaid inimesi, kes on nii või teisiti golfiga seotud. “Käesolevat väljaannet tehes sain esmakordselt ka pisaraid valada ja seda mitte kurbusest, vaid tundeliigutusest, kui vestlesin näitleja, psühholoogi, kirglikult golfimängu kiindunud Rita Rätseppaga vähihaiguse teemal ning heategevusest sellesse haigestunud inimeste nimel,” räägib Monika Kuzmina veel ühest persoonist.

Mõistagi vaetakse uues numbris golfimängu tehnilisi küsimusi, räägitakse väljakutest ja klubidest, jagatakse õpetusi ja peetakse isegi golfiduelli. Ei saa jätta mainimata, et ajakiri Golf pole ainult neile, kel golfivarustus kapis kannatamatult nädalavahetust ootab – väljaande lehekülgedelt leiavad palju huvitavat ka need, kelle ainsaks kokkupuuteks põneva mänguga on vaid teleriekraanilt diivani poole sööstev pall.

Ajakirja suvine väljaanne sai sedakorda pea kahekordselt mahukam, kui võrrelda seda 2013. aastal uue tiimi poolt avaldatud numbriga.

“Südamevaluga pean ütlema, et vaatamata pingutustele jäi ikkagi mitmeid kirjutamist väärivaid lugusid sel korral kaante vahele panemata,” nendib vastutav väljaandja. “Samas on see aga suur õnnistus ja märk sellest, et golf Eestis on suurem kui pealtnäha paistab ning golfiinimesed isiksustena tunduvalt suuremad kui oskavad arvata.”

Ajakirja Golf meeskond lubab kindlalt, et ka järgmine number ilmub kindlasti ja toob lugejateni killukesi suurest golfimaailmast. Seni aga nautige Golfi suvenumbrit ja kui olete selle unustanud tellida, siis leiate ajakirja suurimatest müügikohtadest.

Head lugemist!

Head Uudised GoodNews