1. Avaleht
  2. Sport
  3. Täna otse! Viljandi Tulevik: meie oleme lahinguks valmis
Täna otse! Viljandi Tulevik: meie oleme lahinguks valmis

Täna otse! Viljandi Tulevik: meie oleme lahinguks valmis

JalgpallTäna algusega kell 18 teeb Tallinna TV otseülekande põnevast jalgpalli Eesti karikavõistluste veerandfinaalist, kus vastamisi lähevad Viljandi JK Tulevik ning Tartu JK Tammeka!

“Viljandi mängis reedel hästi ja tekitas palju võimalusi. Kindlasti peame olema kaitses tähelepanelikumad, et väravavahil oleks rahulikum tööpäev. Eesmärk on mäng võita ja karikas edasi saada,” sõnas Tartu Tammeka peatreener Kaido Koppeli.

“Kindlasti tuleb erinev mäng võrreldes PL-i mänguga, kuna kaalul on ikkagi koht poolfinaalis, seega üritavad mõlemad tiimid taktikaliselt teist üllatada. Ma usun, et kui me suudame oma tavapärast mängu näidata, siis saame positiivselt teisipäeval Viljandist ära tulla. Tammeka läheb võimast lahingut andma!” lisas paremkaitsja Andre Paju.

“Kahjuks ei õnnestunud meil nädalavahetusel peetud kohtumist oma kasuks pöörata, kuigi võimalusi oli ja kehvasti me ei mänginud. See annab omakorda siiski lootsust et suudame teha karikamänguks vigade paranduse ja koha poolfinaali kindlustada,” lausus Tuleviku peatreener Aivar Lillevere.

“Teine mäng lühikese aja jooksul Tammekaga. Seekord käib edasipääs Karika poolfinaalkoha eest. Tuleb vältida rumalaid eksimusi kaitses ja omad võimalused ründes ära realiseerida ning siis tuleb ka positiivne tulemus. Meie oleme igatahes lahinguks valmis!” lisas Tuleviku keskkaitsja Janar Õunap.

Vaata otseülekannet Tallinna TV vahendusel! Pall pannakse mängu kell 18.00.

jalka_otse

Head Uudised GoodNews