1. Avaleht
  2. Sport
  3. TÄNA OTSE! Narva United FC vs FCI Tallinn: las võidab tugevaim!
TÄNA OTSE! Narva United FC vs FCI Tallinn: las võidab tugevaim!

TÄNA OTSE! Narva United FC vs FCI Tallinn: las võidab tugevaim!

Fotod: Narva United FC

Täna algusega kell 18 teeb Tallinna TV otseülekande jalgpalli Eesti karikavõistluse poolfinaalist, kus vastamisi lähevad Narva United FC ning FCI Tallinn.

“Meie jaoks on suur au võistelda Eesti Meistri meeskonna vastu. Arvestades, et mängime antud poolfinaalis Tipneri Karikavõistlusel – see on meie jaoks kahekordselt tähtis. Las võidab tugevaim!” sõnas Narva United FC treener Andrei Bažukov.

Andrei Bažukov

“Tuleb huvitav kolmapäev, esimese päeva poolel oleme kõik tööl, kell 14 istume bussi ja kell 18 võistleme juba Tallinnas. Saab raske olema, aga see meid ei heiduta, me võistleme Eesti karika poolfinaalis. Ootame fänne meile kaasa elama,” lisas poolkaitsja Aleksandr Tarassenkov.

“Mängimaks esimest korda klubi ajaloos Eesti Karika finaalis, peame võitma veel üht vastast ning lähenema oma eesmärgile – võita karikas! Vastane on kogenud ning alahinnata teda ei tohi,” lausus FCI Tallinn treener Aleksandr Puštov.

Jevgeni Harin: “Mäng ei saa olema lihtne, sest nagu on näidanud praktika, lasevad meistriliiga võistkonnad selliste mängude puhul lõdvaks. Vaid täielik keskendumine ja võidutahe aitavad meil finaali pääseda!” lisas poolkatsja Jevgeni Harin.
Vaata otseülekannet Tallinna TV vahendusel! Pall pannakse mängu kell 18.00.

Head Uudised GoodNews