1. Avaleht
  2. Sport
  3. TÄNA ÕHTUL! Täna marsib jalgpalli EMi väljakule 9-aastane Eesti tüdruk
TÄNA ÕHTUL! Täna marsib jalgpalli EMi väljakule 9-aastane Eesti tüdruk

TÄNA ÕHTUL! Täna marsib jalgpalli EMi väljakule 9-aastane Eesti tüdruk

Player Escort_foto_McDonald'sTäna õhtul toimuval Portugali ja Prantsusmaa UEFA EURO 2016 finaalkohtumisel sammub jalgpalliväljakule ka 9-aastane Eesti tüdruk Olga Simagina. Olga võitis McDonald’s kampaania „Saada staar staadionile!“ ning jalutab seetõttu miljonite vaatajate silme all ühe jalgpalluri käe kõrval platsile.

Kuigi Olga veel ei tea, kelle käekõrval ta staadionile sammub, kuulub tema poolehoid Portugali meeskonnale. „Hoian pöialt, et saaksin staadionile saata Ronaldo,“ sõnas Olga, kellel avaneb ainukordne võimalus oma jalgpalliiidoliga näost-näkku kohtuda.

Olga on tulihingeline jalgpallifänn ja mänginud jalgpalli juba varasest lapsepõlvest saadik, mistõttu on Eesti jalgpalli EMil igati väärikalt esindatud. “Elame Olgale kogu hingest kaasa ja loodame, et see kogemus kingib talle positiivseid emotsioone ning motivatsiooni jalgaplliga jätkamiseks,” sõnas McDonald’s Baltikumi tegevjuht Vladimir Janevski.

Portugali ja Prantsusmaa finaalkohtumine toimub Pariisis Stade de France staadionil 10. juulil Eesti aja järgi kell 22.00.

Olgale saab kaasa elada McDonald’s Facebooki lehe vahendusel http://www.facebook.com/mcdonalds.estonia.

Head Uudised GoodNews