1. Avaleht
  2. Sport
  3. SPORDIHOMMIK KUTSUB TERVISE EEST HOOLT KANDMA! Tallinn kutsub spordihommikule
SPORDIHOMMIK KUTSUB TERVISE EEST HOOLT KANDMA! Tallinn kutsub spordihommikule

SPORDIHOMMIK KUTSUB TERVISE EEST HOOLT KANDMA! Tallinn kutsub spordihommikule

Spordihommik10. novembri varahommikul algusega kell 7.00 toimub igas Tallinna linnaosas Spordihommik, mille raames saab osa võtta mitmetest treeningutest. Kokku toimub pealinna spordibaasides 9 erinevat treeningut, millest osavõtt on kõigile huvilistele tasuta.

„Spordihommiku eesmärgiks on kutsuda inimesi üles oma tervise eest rohkem hoolt kandma. Liikumine on tähtis aastaringselt ning ka külmal ajal on Tallinnas selleks igas linnaosas mitmeid võimalusi,“ räägib ürituse algataja abilinnapea Mihhail Kõlvart. „Aktiivne elustiil ja spordiga tegelemine on parim viis selleks, et ennast virga ja tervena hoida.“

Spordihommiku treeninguid viivad läbi professionaalsed treenerid ning osa saab nii jooga-, pilatese-, jooksu- kui ka uisutreeningutest.

Treeningud toimuvad järgmistes kohtades:

Põhja Spordihoone (Kopli 98/Uus-Maleva 8)
Tallinna Spordihall (Herne 30)
Haabersti Vaba Aja Keskus  (Ehitajate tee 109A/2)
Kristiine Pallimängude Maja (Sõpruse pst 161, sissepääs Judokooli poolt)
Kristiine Spordihall (Forelli 12)
Lasnamäe kergejõustikuhall (Punane 45)
Tondiraba Jäähall (Varraku 14)
Pirita Velodroom (Rummu tee 3)
Nõmme ujula (Vabaduse pst 156)
Trennid on osalejatele tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine.

Iga spordihommikul osaleja saab pärast treeningut tasuta värskendava smuuti, kõigile registreerunud osalejatele on Tondiraba Jäähall pannud välja ühekordse kupongi vaba jää kasutamiseks perioodil 10. november 2015 kuni 31. märts 2016 (tasuta vaba jää 50 minutit + uiskude laenutamine).

Spordihommikule on osalema oodatud ka 10-liikmelised grupid (asutus, ettevõte, klubi esindajad). 10 esimest registreerunud ja täiskoosseisus osalenud gruppi saavad võimaluse minna üheskoos mängima tasuta curlingut (kehtib kuni 30.04.2016).

Head Uudised GoodNews