1. Avaleht
  2. Sport
  3. Suvine kergejõustikuhooaeg saab avalöögi Tartus
Suvine kergejõustikuhooaeg saab avalöögi Tartus

Suvine kergejõustikuhooaeg saab avalöögi Tartus

Algaval suvehooajal toob MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi koostöös BIGBANKiga spordisõpradeni juba traditsiooniks kujunenud Gustav Sule, Valter Kalami ja Heino Lipu mälestusvõistlused ning Sillamäe kõrgushüppegala.

Suvise kergejõustikuhooaja avanguks on 49. Gustav Sule mälestusvõistlused, mis toimuvad juba täna, 28. mail Tartus Tamme staadionil. Võistlus on Eesti koondise üheks Euroopa võistkondlike meistrivõistluste katsevõistluseks, kus peaalaks on traditsiooniliselt meeste odavise.

“Lähikuudel on tulemas veel mitu olulist võistlust, kus Eesti paremiku kõrval löövad kaasa ka tugevad välisvõistlejad. Spordipublikule peaks algav suvehooaeg seega parajalt pinget ja põnevust pakkuma,” rääkis MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi juhatuse liige Mati Lilliallik.

Lisaks kevadel toimunud Martin Kutmani ja täna, 28. mail aset leidvale Gustav Sule mälestusvõistlusele toimuvad suvel Valter Kalami ja Heino Lipu mälestusvõistlused ning Sillamäe kõrgushüppegala. Võistlused leiavad aset vastavalt 2. ja 6. juulil ning 20. augustil.

AS BIGBANKI juhatuse esimehe Kaido Saare sõnul on Eesti kergejõustiku toetamine olulise tähtsusega, mistõttu jätkub ka koostöö MTÜSpordiürituste Korraldamise Klubiga. “Soovime jätkuvalt anda oma panuse Eesti kergejõustiku arengusse ja jääme huviga ootama, milliseid elamusi pakub algav hooaeg nii meie sportlastele kui nende poolehoidjatele,” ütles BIGBANKi juhatuse esimees Kaido Saar.

Head Uudised GoodNews