1. Avaleht
  2. Sport
  3. Suvelaagrid püstitavad taas uusi rekordeid
Suvelaagrid püstitavad taas uusi rekordeid

Suvelaagrid püstitavad taas uusi rekordeid

Jalgpalli suvelaagridKolmapäeval lõppes registreerimine Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ja Rimi juunikuu suvelaagritesse, kuhu pani end kirja 935 noort.

Võrreldes läinud aastaga on huvi tõusnud 19%, võrreldes tunamullusega lausa 39%. Koostöös SEB Heategevusfondiga saavad võimaluse juunikuu laagrites kaasa lüüa ka 42 turva- ja asenduskodude last ning koostöö jätkub ka augustilaagrites.

Juba ligi 400 last on registreeritud ka augustikuu laagritesse, kuhu on võimalik kirja panna 23. juulini.

Samuti on märgata populaarsuse kasvu tüdrukute hulgas, kes moodustavad sel aastal osalejatest lausa 10%. „Jalgpalliliit on pööramas aina rohkem tähelepanu tüdrukutele ning see on neid toomas jalgpalli mängima. Kuid ma ei usu, et see ainuke põhjus on – jalgpall ei ole selles laagris esikohal, vaid lihtsalt hea aktiivne aja veetmine mõnusas seltskonnas,” rääkis EJLi noorteprojektide juht Teet Allas.

Laagris osalemine maksab 60 eurot ning hinnas sees on jalgpallivarustus, mis sisaldab lühikeste varrukatega ning mängija eesnimega särki, lühikesi pükse ja jalgpallisokke (valge/must/sinine). Lisaks ka vesi ja puuviljad kogu päeva jooksul, sooja lõunasööki (v.a reedel) ja ekskursioonipäeva A. Le Coq Arenale. Kui laps on osalenud juunikuu laagris, on augustikuu laagris soodushinnaks 46 eurot.

Sel aastal on laagritesse oodatud kõik 2002-2007 sündinud lapsed ja ainult tüdrukutele mõeldud laagritesse on oodatud alates 2001. sünniaastaga huvilised. Varasem kokkupuude jalgpalliga pole oluline.

9.–13. juunini toimuvad laagrid Tallinnas [Kotka, Kalevi, Lasnamäe Ajaxi, Linnamäe, Nike Arena, Sportland Arena (ainult tüdrukud 6-12a)], Laagris, Keilas, Tabasalus, Kiilis, Kosel, Koerus, Viljandis, Põlvas, Tartus, Ülenurmel (ainult tüdrukud 6-12a), Pärnus, Kihnus, Valgas, Haapsalus, Vinnis, Tamsalus, Võrus, Iisakul, Toilas, Väätsal, Ahtmes, Narvas, Kuressaares ja Kärdlas.

11.–15. augustini on laagripaikadeks Tallinn [Kotka, Kalevi, Lasnamäe Ajaxi, Nike Arena, Sportland Arena (ainult tüdrukud 6-12a)], Laagri, Keila, Kiili, Kose, Koeru, Viljandi, Tartu, Ülenurme (ainult tüdrukud 6-12a), Pärnu, Valga, Haapsalu, Vinni, Avinurme, Iisaku, Toila, Väätsa, Ahtme, Narva, Kuressaare, Kärdla, Sillamäe ja Kilingi-Nõmme.

Head Uudised GoodNews