1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. SUUR LOOS! Niitvälja kasvatab golfajate ridu erilisel moel
SUUR LOOS! Niitvälja kasvatab golfajate ridu erilisel moel

SUUR LOOS! Niitvälja kasvatab golfajate ridu erilisel moel

Foto: Steve Carr
Foto: Steve Carr

Golf on elitaarsest mängust saamas tavapäraseks spordiks ning ajaviiteks. Tähtis on tuua inimesed selle põneva mängu juurde ning Niitvälja Golf kasutab selleks SUURT LOOSI. Tegemist on oma mängijate aktiivse tegutsemisega uute golfarite leidmisel ja toetamisel.

“On eri võimalusi, kuidas saate Niitväljal mängimist propageerida ja iga väiksemgi tegu selles suunas on oluliseks abiks. Iga Niitväljale toodud inimene on meile väärtus ja seetõttu tänatakse tema soovitajat iga kord loosisedeliga,” selgitatakse Niitvälja Golfi kodulehel.

Loosisedeleid jagatakse järgmiselt: sõber, kelle tood Niitväljale mängima 40-eurose green fee’ga (aktsionär) või 55-eurose green fee’ga (klubiliige) – 1 sedel; Rohelisele Rajale tulija (mistahes kursus) – 3 sedelit; PAR20 väljaku hooaja mänguõiguse ostja – 5 sedelit; alustajapaketi või muu mänguõiguse ostja – 10 sedelit.

Loosisedeli saamiseks tuleb pöörduda caddiemaster’isse. Igal sedelil on kirjas nii soovitaja kui ka soovitatava nimi. Suur loos on avatud terve hooaja vältel ja auhindade loosimine toimub klubi hooaja lõpetamisel novembrikuus.

Soovitajate ehk Niitvälja Golfiklubi liikmete ja aktsionäride vahel loositakse välja: 2016. aasta mänguõigus, Niitvälja Golfi logoga 2013. aasta Ryder Cupi baggie, Niitvälja Golfi logoga kampsun. Soovitatavate vahel loositakse välja: mäng pro-ga rajal (üheksa rada); mäng pro-ga PAR20-l ja eratund pro-ga.

Kõikide loosivõitjatega võetakse ühendust telefoni teel, nende nimed avalikustatakse Niitvälja Golfi kodulehel ja infokirjas.

Kokku alustas eelmisel aastal Rohelisel Rajal 198 mängijat, neist koguni 89 jõudis sinna tänu klubiliikmete soovitustele. See on 45% kõigist alustajatest ja kuigi Niitväljal ei ole seda statistikat tehtud, võib eeldada, et klubiliikmete toodud mängijate hulgas on kõrgem protsent neid, kes jätkavad pärast Rohelise Raja lõpetamist golfimänguga.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews